nie moge polaczyc sie przez Bluetooth na AS.
i nie moge przez to instalowac programow. a o ogladania filmow potrzebny mi bylby jakis dobry odtwarzacz. mam Juz go na kompie tylko wlasnie mam problem z AS bo sie nie laczy.
erm, z btsyncem jest tak...usuń profil maszyny z AS, podepnij kablem, rób, co każe as, czyli po drodze zaznacz, że maszyna ma używać połączeń bezprzewodowych;
co masz w pececie, bluesoleil-a?
w każdym razie...otwórz ustawienia połączenia w as, zaznacz w "zezwalaj na połaczenia z" port, który jest użyty przez bt(widać to gdzieś w opcjach bt peceta).
usuń parowania, jeśli jakieś są.
ściągnij, choć nie wiem, czy na pewno zadziała na tym sprzęcie vjbluesync.
włącz bt w pececie i pockecie, wejdź w ustawienia bt, zrób parowanie.
jeśli pod koniec ustawiania na liscie połączeń do wyboru nie masz AS, tylko serial, usuń profil, sprawdź port i zacznij od nowa...
po pomyślnej konfiguracji zaisntaluj vjbluesync i odpal ikonkę, wyskoczy as i być mozę się połaczysz.. jeśli wyskoczy as i się nie połączy, z menu as wybierz connect by bluetooth bodaj...
możliwe, że opis nie jest adekwatny, kieruję się tym, co pamiętam z wiza, asus ma już inny soft do obsługi bt...
nie moge polaczyc sie przez Bluetooth na AS.
i nie moge przez to instalowac programow.
nie no, jak to.. instalki programów w większosci są dziś jako cab-y, które wrzucasz czytnikiem na kartę, w pockecie klikasz taki cab i jest instalowany...
co do filmów..spójrz tu, proszę...napisałem cosik o tym dawno temu...
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=58491.0i wierz mi, nie ma nic lepszego...