fpsece i wizard

• 7 Odpowiedzi
  • 1022 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fpsece i wizard
« dnia: Kwiecień 10, 2009, 22:32:59 »
mam pytanie czy da sie odpalic fpsce na czarodzieju bo jak proboje wlaczyc gre to z fast bootem od razu sie emulator wylacza a bez jest chwile czarny ekran i za chwile sie wylacza probowalem zmieniac biosy i kraje ale nawet bios nie chce sie wlaczycz dzieje sie to samo co jakbym wlaczal gre mial ktos cos takiego prosze o odpowiedz i z gory dziekuje aha i szczesliwego jajka

*

Offline Czesiorazdwatrzy

• 465
  • Welcome to Hakurei Reitaisai Festival!
    • J-games.pl  - Forum japońskich gier, jrpg
  • Sprzęt: XDA 2i; i780; Desire Z
Odp: fpsece i wizard
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 10, 2009, 22:55:29 »
Nie ma szans. Wizard jest za wolny na normalne gry. O emulacji psx można zapomnieć.

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 11, 2009, 07:57:04 »
czyli nie ma szans na uruchomienie nawet zadnej gry, czy tylko bada sie ciely?

*

Offline Czesiorazdwatrzy

• 465
  • Welcome to Hakurei Reitaisai Festival!
    • J-games.pl  - Forum japońskich gier, jrpg
  • Sprzęt: XDA 2i; i780; Desire Z
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 11, 2009, 09:31:03 »
Jeżeli starczyłoby ramo to MOŻE udałoby się uruchomić grę, ale to nie ma sensu. Gra nie będzie się cięła tylko będzie pokaz slajdów z gry. I możliwe, że nawet jednego FPSa nie będzie ;p

*

Offline kazume

• **
  • 104
    • Deviantart
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 11, 2009, 11:56:32 »
no nie bedzie az tak źle taki FF7 to by działał 10-15 fps przy dobrych wiatrach i jak podkrecisz procka ale to i tak mija sie z graniem u mnie na 416 mhz Xscale ta gra ma 30 Fps+ i tak działa to dla mnie za wolno i do tego bateria pada bardzo szybko. Może poczekaj na na nowsza wersje ( jesli kiedykolwiek wyjdzie) i tam bedziesz miał może wiecej fps.

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 11, 2009, 19:13:05 »
no a takie gry 2d jak np mortal kombat albo metal slug bo mam jakies stare plytki do psxa i nie mam co z nimi zrobic a nie chce nikomu oddawac wspomnien ;( to co pomoże mi ktos z tym ?

*

Offline Progressive

• 251
  • Heavy Reggae!
  • Sprzęt: HP iPAQ 214; iPad2; Milestone; iPhone 4S
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 11, 2009, 20:18:01 »
Proponuję sobie darować emulacje psx, zwłaszcza na takim sprzęcie jak Wizard, który mówiąc krotko jest mułem jeżeli chodzi o gry, jakiekolwiek. Zwłaszcza, ze nawet na najmocniejszych pocketach emulacja PSX wypada kiepsko.

*

Offline tomasek77

• 47
  • ...
  • Sprzęt: HTC TyTn II
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 16, 2009, 17:29:38 »
A co z uruchomieniem Mortal Kombat prze FPSece na Kasierce?mam program mam bios ale gdy wlaczam obraz bin wyskauje mi blad ze CD-rom not found przeciez on jest:)troche dziwne wie moze ktos co na to poradzic?