emulator psx

• 3 Odpowiedzi
  • 911 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline donadriano

• 25
  • Sprzęt: HTC UNIVERSAL, MDA COMPACT, PSP 3.52-M33 (fat) SGHi900 (8GB) OMNIA
emulator psx
« dnia: Czerwiec 09, 2006, 17:09:14 »
Witam wszystkich. Czy oprucz epsxe jest jakis inny emulator psx na ppc? Z tego co wiem to prace nad nim stoja.

*

Offline xoen

• 1236
emulator psx
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 09, 2006, 17:38:18 »
update:

odpowiedź:

nie.

*

Offline donadriano

• 25
  • Sprzęt: HTC UNIVERSAL, MDA COMPACT, PSP 3.52-M33 (fat) SGHi900 (8GB) OMNIA
emulator psx
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 09, 2006, 18:32:34 »
Cytat: xoen
no i co z tegio że stoją czego oczekujesz, skoro i wersja 092 i wersja 095 dziala dobrze, szybciej nie będzie, chyba że mówimy o wm05, zasponsoruj twórcom pocketa z wm05 i będziesz miał emulator, ludzie używają a nie wspomagają twórców, podobno wersja 1.0 jest juz w trakcie, ale sam nie wiem czy to nie plotka... masz jakieś zarzuty do aktualnych możliwości emulacji PSX? ja nie. powiem tak, niektóre gry działają na 40-60 klatkach inne są wolniejsze ale nadal grywalne, czego mógłbym chcieć więcej oprócz liczby megahertzów w pockecie.... soft jest DOSKONAŁY.

i na przyszłość może dodaj swój sprzęt do profilu, bo trudno się domyślić, w czym masz problem...

na wm03 nie ma bata, to najlepsze wyjście, na wm05...no cóż, podobno da sie to odpalić, ale tego nie wiem na pewno....

Ciekaw jestem czemu sie tak obuzasz.
A co do emulatora to nie pasuje mi dzwiek, i brak kompatybilnosci z wiekszoscia gier.

emulator psx
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 09, 2006, 18:37:18 »
no właśnie człowieku,wyluzuj ,każdy ma ciężki dzień ,ale nie trzeba na innych się wydzierać,a po postach widze ,że to nowy użytkownik i się nie zna.Ma do tego prawo ,dlatego można mu na spokojnie wytłumaczyć.Sędzia przyznaje wyrok 2 lata w zawieszeniu na 5 xoenowi :lol:  :lol: