0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no i co z tegio że stoją czego oczekujesz, skoro i wersja 092 i wersja 095 dziala dobrze, szybciej nie będzie, chyba że mówimy o wm05, zasponsoruj twórcom pocketa z wm05 i będziesz miał emulator, ludzie używają a nie wspomagają twórców, podobno wersja 1.0 jest juz w trakcie, ale sam nie wiem czy to nie plotka... masz jakieś zarzuty do aktualnych możliwości emulacji PSX? ja nie. powiem tak, niektóre gry działają na 40-60 klatkach inne są wolniejsze ale nadal grywalne, czego mógłbym chcieć więcej oprócz liczby megahertzów w pockecie.... soft jest DOSKONAŁY.i na przyszłość może dodaj swój sprzęt do profilu, bo trudno się domyślić, w czym masz problem...na wm03 nie ma bata, to najlepsze wyjście, na wm05...no cóż, podobno da sie to odpalić, ale tego nie wiem na pewno....CytujCiekaw jestem czemu sie tak obuzasz.A co do emulatora to nie pasuje mi dzwiek, i brak kompatybilnosci z wiekszoscia gier.
Ciekaw jestem czemu sie tak obuzasz.A co do emulatora to nie pasuje mi dzwiek, i brak kompatybilnosci z wiekszoscia gier.