ziomek choc by tutaj masz
http://forum.mobione.pl/index.php?topic=20.0
pare postow nizej masz obrazek do moda i na dole pisze Jbed3dmod klikasz na to i ci sie automatycznie sciaga . Powiedz czy dziala 
Albo tutaj /\ pare postow wyzej masz upload od globalka
tez powiedz czy dziala 
a jak sciagles juz to powiedz skad 
Kolego <b>Krzynio23</b>. Po pierwsze nie ziomek. Nie jestem kolegi znajomym spod bloku i co więcej to określenie, szczególnie z ust osoby która nie umie czytać ze zrozumieniem jest dla mnie oględnie mówiąc obraźliwe. Po drugie jeżeli już kolega ma zamiar nadwątlać mój wizerunek proszę robić to przynajmniej w sposób profesjonalny, mówiąc wprost wytykać moje rzeczywiste błędy o ile takie popełnię (wszak to źródło informacji, które pozwalają się rozwijać) a nie afiszować się ze swoją niewiedzą. W moim poście wyraźnie jest napisane że poszukuje wersji <b>Jbed3Mod pod Windows Mobile 2003SE</b> , a gdyby kolega wykazał by choć odrobinę zaangażowania to wiedziałby że plik z uploadu kolegi <b>globalbus</b>(nota bene przekręcanie nicków świadczy o braku elementarnych zasad kultury osobistej) jest najprawdopodobniej pod WM 5.0 i nowsze. Nie mogę tego sprawdzić na 100% ale pod WM2003SE nie działa, a we wcześniejszych wątkach odnośnie emulacji J2ME pod WM było jasno zaznaczone, że pod WM 2003SE są osobne kompilacje. Wystarczyło użyć wyszukiwarki(prawy, górny róg witryny) i czytać, a nie tworzyć dwa(tyle znalazłem na ten temat
autorstwa kolegi <b>Krzynio23</b> i to specjalnie się nie wysilając) nowe wątki w różnych działach. Odnośnie linka który kolega wspaniałomyślnie raczył podać sytuacja wygląda analogiczni jak wyżej. W odpowiedzi na prośbę kolegi : ściągnąłem wszystkie wersje zlinkowane w tym wątku - żadna(o dziwo) na moim sprzęcie nie działa. Natomiast dzięki pomocy kolegi<b> globalbus</b> ściągnąłem z 4PDA.ru i mogę się cieszyć emulatorem MIDP 2.0 na swojej alpince

Przepraszam za OT ale kiedy mam do czynienia z ludźmi pokroju </b>Krzynio23</b> to scyzoryk mi się w kieszeni otwiera.
Pozdrawiam.