Windows Mobile vs Windows CE - słów kilka

• 1198 Odpowiedzi
  • 261442 Wyświetleń

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
Odp: Windows Mobile vs Windows CE - słów kilka
« Odpowiedź #1140 dnia: Listopad 19, 2007, 15:54:32 »
Ale nie wspomnieliście o najważniejszym - w przypadku FloatMe wystarczy się przełączyć do innego okna i one leci na pełny ekran, a tu okna zachowują ustalone przez nas wymiary i to jest w tym najpiękniejsze! Jak zeskalowaliśmy film w TCPMP to on taki zostaje i na siłę nie wciska się na całość! Ha ha haha haha ha ha haha ha ha ha!
Ciszej, bo znowu ktoś ukradnie nam pomysł i powie, że przecież to takie proste do wykonania i wogóle wstyd to nazywać czyimś pomysłem. Tylko dalej zastanawiam się czemu nikt wcześniej czegoś takiego nie zrobił. Coś w myśl zasady: to jest tak proste że nikt tego nie robił? Hmm..

*

Offline fokstrot

• 949
  • Sprzęt: BB 9780 pin: 26791dc9
« Odpowiedź #1141 dnia: Listopad 19, 2007, 18:48:45 »
panowie tak z ciekawosci zapytam: glosno juz jest o waszym projekcie na zagranicznych forach czy moze nie chcecie nic ujawniac?
Dell X50v/Bt-359 --> BB

*

Offline Poklik

• 2379
« Odpowiedź #1142 dnia: Listopad 19, 2007, 18:59:41 »
glosno juz jest o waszym projekcie na zagranicznych forach
Gdzie, gdzie? :D

czy moze nie chcecie nic ujawniac?
Początkowo mieliśmy udostępnić już jakąś wersję alfa/beta projektu (nawet zip z paczką był gotowy), jednak ostatecznie doszliśmy do wniosku, że taka niedorobiona wersja (ogólnie to niemal brak gui) może jednak niektórych uprzedzić do ostatecznej wersji programu. Więc niestety, trzeba dalej czekać. :(
Zresztą nadal zostało jeszcze wieeele do zrobienia :)

EDIT.
Jak ktoś to napisał u nas:
PS. Czasu do oficjalnego rilejsu jest hmm... sporo 

To musiał być jakiś bardzo zły człowiek :E :wink:
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2007, 19:01:24 wysłana przez Poklik »

« Odpowiedź #1143 dnia: Listopad 20, 2007, 18:09:14 »
Mi się wydaj, że to było pytanie do Nas o te fora czy już jest na nich :P

*

nothin

« Odpowiedź #1144 dnia: Listopad 20, 2007, 18:36:34 »
panowie tak z ciekawosci zapytam: glosno juz jest o waszym projekcie na zagranicznych forach czy moze nie chcecie nic ujawniac?
hm?

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #1145 dnia: Listopad 21, 2007, 19:33:52 »
Mi się wydaj, że to było pytanie do Nas o te fora czy już jest na nich :P
Ja też jak to przeczytałem, to odniosłem takie wrażenie i wydaje mi się, że to właśnie fokstrot miał na myśli.

*

Offline fokstrot

• 949
  • Sprzęt: BB 9780 pin: 26791dc9
« Odpowiedź #1146 dnia: Listopad 21, 2007, 22:02:34 »
co balona ze mnie robicie :P
nie chodze po zagranicznych forach poswieconych pda /w szczegolnosci mam tu na mysli http://www.xda-developers.com/ / stad moje pytanie do was /zapewne stalych bywalcow tej i podobnych ston/ o wasz projekt - czy zdradziliscie jakies szczegoly a jesli tak to jak zapatruja sie na to zagraniczniacy
Dell X50v/Bt-359 --> BB

*

Offline Poklik

• 2379
« Odpowiedź #1147 dnia: Listopad 21, 2007, 22:46:14 »
O masz, jestem zdruzgotany takim obrotem sprawy :'( A już powoli przyzwyczajałem się do bycia sławnym  B) :E

*

Offline usercontrol

• 393
  • Sprzęt: HTC Touch Pro2, Newton OMP
« Odpowiedź #1148 dnia: Listopad 22, 2007, 16:45:51 »
Tylko musimy nasz projekt dobrze sprzedać.
Nie w sensie pieniędzy; w tym sensie, że Polacy potrafią lepiej.

*

Offline reiji

• 3
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Palm Zire 31 | spv e650
« Odpowiedź #1149 dnia: Grudzień 30, 2007, 16:06:41 »
Można się dowiedzieć jak tam idą prace, bo nie ma żadnych wiadomości

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #1150 dnia: Grudzień 30, 2007, 16:37:45 »
Poza tym że ja walczę tymrazem z WM5 i CE5 a nie z WM03 i .net 4.2 to nic się nie dzieje...

*

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
« Odpowiedź #1151 dnia: Styczeń 01, 2008, 01:40:41 »
Nie miałem co robić więc jeszcze jeden screen z CE (tym razem 800x480 i skin "Standard Windows") (celowo w tym miejscu forum  :wink: )

« Odpowiedź #1152 dnia: Styczeń 20, 2008, 19:58:00 »
moze mi ktos napiac jak w ce 5.0 uruchomic pulpit??? z ikonami i starten

*

• 6211
« Odpowiedź #1153 dnia: Styczeń 20, 2008, 20:03:11 »
Możesz łaskawie pisać we właściwym dziale?

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #1154 dnia: Styczeń 28, 2008, 21:40:24 »
rety od kiedy wrzuciliscie screeny to co wieczor tu zagladam i podziwiam :)
jakbyscie potrzebowali beta-testerow, ba nawet alfa-testerow ;) to zglaszam sie na ochotnika. gwarantuje pelna dyskrecje, intensywne testy i zgrzewke piwa bo robicie cos co w moim odczuciu jest wlasnie tym czyms na co czekam :) dzien w ktorym wywale WAD udajacy pulpit i progsy beda wygodnie otwieraly sie w okienkach a kazde oddzielnie na taskbarze... i te skalowania... ach! :)
na razie floatme i WAD... ale nie moge sie doczekac jak zrobicie full projekt(zapewne powstanie stronka w necie) to z checia klikne wam na "donate" :)

*

• 6211
« Odpowiedź #1155 dnia: Styczeń 28, 2008, 21:42:34 »
jakbyscie potrzebowali beta-testerow, ba nawet alfa-testerow ;)
Nabąknę u nas  :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2008, 21:58:26 wysłana przez kitor :: Kajetan Krykwiński »

« Odpowiedź #1156 dnia: Styczeń 28, 2008, 23:55:21 »
dzien w ktorym wywale WAD udajacy pulpit i progsy beda wygodnie otwieraly sie w okienkach a kazde oddzielnie na taskbarze... i te skalowania... ach! :)
na razie floatme i WAD... ale nie moge sie doczekac jak zrobicie full projekt(zapewne powstanie stronka w necie) to z checia klikne wam na "donate" :)

Ehhhh daleka droga jeszcze :(

Co do reszty postu to pomyślimy, żeby trochę świerzej krwi wpuścić (albo i upuścić) do projektu.

*

Offline Paveu69

• 1174
  • Sprzęt: BlackBerry KeyOne, Galaxy Note 3, iPad mini 2
« Odpowiedź #1157 dnia: Styczeń 29, 2008, 18:51:03 »
jakbyscie potrzebowali beta-testerow, ba nawet alfa-testerow ;) to zglaszam sie na ochotnika.

Ja byłem pierwszy, ja byłem pierwszy!
Kitor, chyba o mnie nie zapomniałeś  :E

A co do "donate" to też się dorzucę!
Nienawidzę Androida!

*

Offline {VeTeR}

• 16
  • Sprzęt: NEC 900c
« Odpowiedź #1158 dnia: Luty 03, 2008, 00:51:50 »
tak! donate obowiazkowo  :ok:

*

Offline _TB_TB_

• 791
  • Sprzęt: Samsung SGH-i780 + 4GB microSDHC
« Odpowiedź #1159 dnia: Luty 03, 2008, 04:12:27 »
Nagle produkt "non-profit" zamienia się w "donationware"?;)

*

Offline Poklik

• 2379
« Odpowiedź #1160 dnia: Luty 03, 2008, 13:04:23 »
Dla ciebie to będzie nawet shareware.

*

Offline Paveu69

• 1174
  • Sprzęt: BlackBerry KeyOne, Galaxy Note 3, iPad mini 2
« Odpowiedź #1161 dnia: Luty 04, 2008, 21:10:13 »
Trzeba Was jakoś zachęcić do działania, żeby nie było zastoju  :grin:
Nienawidzę Androida!

*

Offline _TB_TB_

• 791
« Odpowiedź #1162 dnia: Luty 05, 2008, 02:04:14 »
Dla ciebie to będzie nawet shareware.
Czyżbyś miał do mnie jakiś problem, "kowboju"? :]
Dla mnie to najpewniej będzie "uselessware" ;)

Standardowa droga: friłer, friłer, ludzie testują, podrzucają pomysły i DUP, czas ka$ę pobierać  :grin: (vide FTouchFlo i FTouchSL)
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2008, 02:13:03 wysłana przez _TB_TB_ »

*

Offline Poklik

• 2379
« Odpowiedź #1163 dnia: Luty 05, 2008, 11:56:20 »
Najpierw kradniesz czyjś pomysł, potem czepiasz się do nas w tym wątku i pytasz czy mam do ciebie problem "cfaniaczku"?

Szkoda, że to było dla ciebie tak "useless", że aż musiałeś komuś ukraść ten pomysł.

Standardowa droga: friłer, friłer, ludzie testują, podrzucają pomysły i DUP, czas ka$ę pobierać  :grin: (vide FTouchFlo i FTouchSL)
Dlaczego kłamiesz?
Kilka faktów o WCEM:
-jedyne osoby testujące i podrzucające pomysły to TYLKO grupa tworząca ten projekt (w praktyce 3-5 osób),
-natomiast kradnące pomysły to jedna osoba (no, może jeszcze twórca WisBara),
-projekt jest darmowy i nikt teraz nie myśli o pieniądzach. Ale żeby to się zmieniło i projekt został donateware to powiedz mi, gdzie jest problem "pobierania kasy" w dobrowolnych wpłatach? Tak bardzo zazdrościsz innym, że oprócz kradzieży pomysłu i ciągłe czepianie się pewnego osobnika, odstaną kilka groszy za coś nad czym się starali? Rozumiem, że nie chcesz aby innym powodziło się lepiej, no ale bez przesady.

PS. I porszę, jak już będziesz odpisywać na tego posta to nie używaj ciągle emotek i potraktuj swoją wypowiedź poważnie. Roumiem, że ukradłeś pomysł, potem się z nasz nabijasz i ty możesz się bez skrępowań śmiać, jednak dla mnie jest to poważna sprawa. (Tylko, błagam, nie pisz, że nie mam prawa ci rozkazywać, jesteś sobą, robisz co chcesz i inne bzdury. To jest tylko moja prośba.).

*

nothin

« Odpowiedź #1164 dnia: Luty 05, 2008, 12:14:25 »
chwila, co ukradł _TB_TB_ ?
macie jakiś dziwny problem, towarzysze, i powiem krótko - od czasu powstania działu ukrytego nie rozumiem właśnie, czemu macie coś do _TB_TB_ .
koleś robi swoje, w odróżnieniu od pewnych projektów jego floatme działa u mnie wszyty w romie...
popatrzcie sobie na datę zaistnienia i dokonania _TB_TB_ na xdadev....

moze lepiej zacznijcie się hamować z wypowiedziami.
wasza grupa staje się tak zajebiście elitarna, tracę kontakt i porozumienie z wami, drodzy moi.
i nie pasuje mi to, w jaki sposób odnosicie się do siebie i reszty, ostatnio.

-jedyne osoby testujące i podrzucające pomysły to TYLKO grupa tworząca ten projekt (w praktyce 3-5 osób),

jedyne, bo ignorujecie inne ...

za to popularność wątków typu "pogaduszki" jest niezaprzeczalna.

może zrobi ktoś porządki w dziale ukrytym w końcu, by stął się choć trochę czytelny..zamiast miło pisać smuty w "pogaduszkach".

niepokoi mnie ostatnio ton twoich wypowiedzi, Poklik.
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2008, 12:35:14 wysłana przez nothin »

*

Offline Poklik

• 2379
« Odpowiedź #1165 dnia: Luty 05, 2008, 12:45:52 »
macie jakiś dziwny problem, towarzysze, i powiem krótko - od czasu powstania działu ukrytego nie rozumiem właśnie, czemu macie coś do _TB_TB_ .
No tak. Biedny _TB_TB_. Nic nie zrobił a ja jestem taki niemiły.

BARDZO chętnie. Szkoda tylko, że to nie dotyczy _TB_TB_.

wasza grupa staje się tak zajebiście elitarna, tracę kontakt i porozumienie z wami, drodzy moi.
Naprawdę nie mam pojęcia co takiego się zmieniło, że jesteśmy "elitarni". (Jednak może ja po prostu tego nie zauważam. Jak masz czas i chęci to opisz na PW dokładnie co jest nie tak...) Chyba, że pod słowem "elita" kryje się grupa osoba starająca się coś bezinteresownie zrobić dla innych, jednak ciągle krytykowana przez pewną osobę?

Jak wcześniej pisałem, daj znać na PW o jakie wypowiedzi mniej więcej chodzi. Ja jednak pamiętam, że Sanjuro zawsze starał się uwzględniać wszystkie głosy. W jego wątkach często na początku są wypisane rzeczy od testujących. Chyba, że np. o mnie chodzi?

za to popularność wątków typu "pogaduszki" jest niezaprzeczalna.

może zrobi ktoś porządki w dziale ukrytym w końcu, by stął się choć trochę czytelny..zamiast miło pisać smuty w "pogaduszkach".
Właśnie dlatego została wyłączona opcja naliczania postów w tym dziale, żeby można było SPOKOJNIE wszystko omówić, pisać swoje spostrzeżenia itp.

Mnie też. Niestety, tak czasem reaguje, jak ktoś bez większych przyczyn ciągle się czegoś czepia. Chyba, że to jest tak, że to JA czepiam się _TB_TB_ a nie na odwrót... Wytłumacz mi więc jak to jest z perspektywy obserwaora...

*

Offline _TB_TB_

• 791
« Odpowiedź #1166 dnia: Luty 05, 2008, 14:51:10 »
Najpierw kradniesz czyjś pomysł, potem czepiasz się do nas w tym wątku i pytasz czy mam do ciebie problem "cfaniaczku"?
Po pierwsze, "cfaniaczku", mówi się "czepiasz się nas", a nie czepiasz się DO nas" ;)
Kradzież pomysłu? Gdzie? Chyba nie doczytałeś do końca co zaszło. Autor projektu "kozaczył", że zrobił "zarombisty" program zmieniający WSZYSTKIE okna w pływające. I co? I nic - "tFÓrca" nie życzył sobie ujawnić źródeł, "szponcił" jakież to trudne, itp. Cóż, napisanie tego zajęło mi to kilkanaście minut. Dodatkowo wprowadziłem dość zasadniczą zmianę: FloatMe zmieniał TYLKO OKNO Z PIERWSZEGO PLANU!! Jakoś nikt wcześniej na to nie wpadł, czyli de facto w tej chwili mamy do czynienia z kradzieżą MOJEGO pomysłu przez was. O. Poza tym udostępniłem źródła ;)
(tak serio to mi to zwisa - fajnie, że ktoś zastosuje do czegoś tą koncepcję :) )

Szkoda, że to było dla ciebie tak "useless", że aż musiałeś komuś ukraść ten pomysł.
Chcesz chusteczkę, by móc się wysmarkać? Płaczesz i płaczesz... GDZIE nastąpiła kradzież? Nie ukradłem ani bajtu kodu :) Wszystko wyczytane z dokumentacji :) Poza tym patrz poprzedni podpunkt, złodzieju!!  :grin:

Dlaczego kłamiesz?
Ech, dziecko, dziecko... Nie zrozumiałeś chyba, co napisałem. Moim zdaniem ten projekt jest na najlepszej drodze do śmierci naturalnej, albo do ca$hware.

Kilka faktów o WCEM:
Elyta elyt, pszepana :)

-natomiast kradnące pomysły to jedna osoba (no, może jeszcze twórca WisBara),
Nie zaczyna się punktów wymienianych od "natomiast" ;) Znów, vide początek tego postu, złodzieju ;)

-projekt jest darmowy i nikt teraz nie myśli o pieniądzach. Ale żeby to się zmieniło i projekt został donateware to powiedz mi, gdzie jest problem "pobierania kasy" w dobrowolnych wpłatach?
To tylko pierwszy krok... FTouchFlo też był "donationware".

Tak bardzo zazdrościsz innym, że oprócz kradzieży pomysłu i ciągłe czepianie się pewnego osobnika, odstaną kilka groszy za coś nad czym się starali? Rozumiem, że nie chcesz aby innym powodziło się lepiej, no ale bez przesady.
Zazdroszczę? Toś mnie rozbawił :)
Prawdę mówiąc to bawi mnie dyskusja z Tobą - coś jak rozmowa z mr.ExPremierem :D Czyżbyś miał jakieś kompleksy, które musisz leczyć swoim udziałem w tym projekcie? :)

PS. I porszę, jak już będziesz odpisywać na tego posta to nie używaj ciągle emotek i potraktuj swoją wypowiedź poważnie.
Mogę wypowiadać się jak chcę. Ty nie masz obowiązku czytać moich wypowiedzi.

Roumiem, że ukradłeś pomysł,
Tak, złodzieju ;)

potem się z nasz nabijasz i ty możesz się bez skrępowań śmiać, jednak dla mnie jest to poważna sprawa.
Czyżby to był Twój pierwszy projekt? Jakaś szansa na "samodowartościowanie się", czy coś?;) To się leczy, pszepana.

(Tylko, błagam, nie pisz, że nie mam prawa ci rozkazywać, jesteś sobą, robisz co chcesz i inne bzdury. To jest tylko moja prośba.).
Oj, klasyka, klasyka ;)

----------- drugi post ----------------

No tak. Biedny _TB_TB_. Nic nie zrobił a ja jestem taki niemiły.
Hihi, ależ to zabawne :) A ŁON JES DLA MJE NIEMIŁY!!

BARDZO chętnie. Szkoda tylko, że to nie dotyczy _TB_TB_.
Mianowicie?

Naprawdę nie mam pojęcia co takiego się zmieniło, że jesteśmy "elitarni". (Jednak może ja po prostu tego nie zauważam. Jak masz czas i chęci to opisz na PW dokładnie co jest nie tak...) Chyba, że pod słowem "elita" kryje się grupa osoba starająca się coś bezinteresownie zrobić dla innych, jednak ciągle krytykowana przez pewną osobę?
Cytat: Akurat
wąskie gardło wąska grupa
w wąskich majtkach wąska pupa
wąski z boku wąsy z przodu
w wąskim więcej jest zachodu
wąskie teksty w wąskim gronie
o kurczakach i mamonie
wąski strumień świadomości
bardziej bawi mnie niż złości

Bezinteresownie? Hihi... Panie Poklik... Jak narazie z pańskiego zachowania propos tego projektu wyłazi "interesizm" - tak, być tym kimś, byś Znanym W Necie!! (albo wyleczyć Kompleks Małego, Kompleks Łysego, Kompleks Kornflejksa, czy Kompleks Kompletu... to tylko wniosek z Twoich agresywnych wypowiedzi ;) )

Jak wcześniej pisałem, daj znać na PW o jakie wypowiedzi mniej więcej chodzi. Ja jednak pamiętam, że Sanjuro zawsze starał się uwzględniać wszystkie głosy. W jego wątkach często na początku są wypisane rzeczy od testujących. Chyba, że np. o mnie chodzi?
nothin - się prosił będziesz? :)

Mnie też. Niestety, tak czasem reaguje, jak ktoś bez większych przyczyn ciągle się czegoś czepia. Chyba, że to jest tak, że to JA czepiam się _TB_TB_ a nie na odwrót... Wytłumacz mi więc jak to jest z perspektywy obserwaora...
Poklik - mam powybierać z tego wątku wszystkie wasze czepiania się mnie? :]

------------------------------------------
nothin - dzięki za wsparcie :)
Napisane: Luty 05, 2008, 14:47:07
STANOWCZO DOMAGAM SIĘ USUNIĘCIA Z TEGO PROJEKTU OPCJI ZMIANY STYLU OKIENKA Z PIERWSZEGO PLANU NA DOWOLNY INNY!!! BO TO JES MóJ POMYSł JES!! MóJ I NICZYJ!! NIE MICROSOFTU, KTÓRY ZAWARŁ W SDK TAKJE FUNKCJE!! MÓJ!! FSZYSCY KTÓRZY SIEM NIE DOSTOSUJOM SOM ZŁODZIEJE!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
(to oczywiście dowcip, ale nie mogłem się powstrzymać :) )

*

Offline Poklik

• 2379
« Odpowiedź #1167 dnia: Luty 05, 2008, 15:37:54 »
No cóż, aby dalej tego nie kontynuować najlepsze co teraz mogę napisać to: przepraszam wszystkich za zamieszanie. Następnym razem... a zresztą, mam nadzieję, że nie będzie następnego razu. To nie na moje nerwy.

*

Offline ornitolog

• 2466
    • Odkrywczy
  • Sprzęt: Nokia Lumia 630
« Odpowiedź #1168 dnia: Luty 05, 2008, 16:24:39 »
no a teraz panowie ładnie podajcie sobie dłonie :wink:

« Odpowiedź #1169 dnia: Luty 05, 2008, 17:07:50 »
Ehhhhh.... Ja nie będę nikogo oskarżał o kradzież bo mam to w 4 literach dopóki nikt za to nie chce kasy. Ale jasnowidzu _TB_TB_ masz w jednym rację, ja jako przedstawiciel elity (hmmmm... czyżbym się mylił czy nothin też do tej grupy trzymającej władzę należy :O ) zapowiadam, że nasz projekt będzie pełnopłatny, a licencja na pojedyncze urządzenie przebije nawet najdroższe programy jakie znasz, albo nawet te co ich nie znasz!!!

A tak serio ktoś zapodał, że zadotuje projekt i uchwyciłeś się tego wątku jak rzep psiego ogona. Na razie nie ustaliliśmy na jakiej licencji program wypuścimy (a nie chcemy sytuacji WisBar 3 vs FloatMe), bo nawet nie jest w stadium wartym publikacji dlatego jest na razie projektem zamkniętym.

Nothin członku grupy trzymającej władzę, a zarazem osoby należącej do założycieli elity. Niestety nie mam WM5, nie mam WM6 i nie jestem w stanie w cudowny sposób sprawić, żeby WinCEMod działał na twoim pockecie. Na emulatorze próbowałem, ale tam w ogóle nic nie działa jak należy. Tak więc mam propozycję... weź może się i ty za programowanie, a nie jęcz jak ci ciężko i jaki ty jesteś biedny bo cię nikt nie słucha. Ja jak zaczynałem pracę nad WinCEMod'em to na swoim koncie miałem "olbrzymi" dorobek wiedzy programistycznej:
- coś tam zrobiłem w TurboPascalu na lekcjach informatyki w technikum (elektronicznym zresztą),
- coś tam w domu naskrobałem w Delphi (zabawy z grafiką i plikami),
- kilka prostych układów elektronicznych zaprogramowałem (w tym jeden na pracę dyplomową na studiach elektrotechnicznych)
- w C++ Builderze zacząłem robić jeden program, który przeniosłem potem do visuala, gdzie olałem ATL'r, MFT czy jak się zwą te paści i próbowałem rozgryźć WinAPI (z marnym skutkiem)
Jak widać dorobek programistyczny jednak dość wątły, ale się podjąłem. Na brak czasu też nie narzekaj bo też go NIE MAM, ale coś atm od czasu do czasu jak się uda to coś skrobnę i jak wyjdzie to udostępniam w grupie, żeby reszta mogła coś od siebie dodać i ew poprawić. Gwarantuję ci, że jakby programista zobaczył mój kod to chwyciłby się za głowę ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2008, 17:12:48 wysłana przez Sanjuro »