Czyżbyś miał do mnie jakiś problem, "kowboju"? ![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
Najpierw kradniesz czyjś pomysł, potem czepiasz się do nas w tym wątku i pytasz czy mam do ciebie problem "cfaniaczku"?
Po pierwsze, "cfaniaczku", mówi się "czepiasz się nas", a nie czepiasz się DO nas"

Kradzież pomysłu? Gdzie? Chyba nie doczytałeś do końca co zaszło. Autor projektu "kozaczył", że zrobił "zarombisty" program zmieniający WSZYSTKIE okna w pływające. I co? I nic - "tFÓrca" nie życzył sobie ujawnić źródeł, "szponcił" jakież to trudne, itp. Cóż, napisanie tego zajęło mi to kilkanaście minut. Dodatkowo wprowadziłem dość zasadniczą zmianę: FloatMe zmieniał TYLKO OKNO Z PIERWSZEGO PLANU!! Jakoś nikt wcześniej na to nie wpadł, czyli de facto
w tej chwili mamy do czynienia z kradzieżą MOJEGO pomysłu przez was. O. Poza tym udostępniłem źródła

(tak serio to mi to zwisa - fajnie, że ktoś zastosuje do czegoś tą koncepcję

)
Dla mnie to najpewniej będzie "uselessware" 
Szkoda, że to było dla ciebie tak "useless", że aż musiałeś komuś ukraść ten pomysł.
Chcesz chusteczkę, by móc się wysmarkać? Płaczesz i płaczesz... GDZIE nastąpiła kradzież? Nie ukradłem ani bajtu kodu

Wszystko wyczytane z dokumentacji

Poza tym patrz poprzedni podpunkt,
złodzieju!!

Standardowa droga: friłer, friłer, ludzie testują, podrzucają pomysły i DUP, czas ka$ę pobierać
(vide FTouchFlo i FTouchSL)
Dlaczego kłamiesz?
Ech, dziecko, dziecko... Nie zrozumiałeś chyba, co napisałem. Moim zdaniem ten projekt jest na najlepszej drodze do śmierci naturalnej, albo do ca$hware.
Kilka faktów o WCEM:
-jedyne osoby testujące i podrzucające pomysły to TYLKO grupa tworząca ten projekt (w praktyce 3-5 osób),
Elyta elyt, pszepana

-natomiast kradnące pomysły to jedna osoba (no, może jeszcze twórca WisBara),
Nie zaczyna się punktów wymienianych od "natomiast"

Znów, vide początek tego postu,
złodzieju 
-projekt jest darmowy i nikt teraz nie myśli o pieniądzach. Ale żeby to się zmieniło i projekt został donateware to powiedz mi, gdzie jest problem "pobierania kasy" w dobrowolnych wpłatach?
To tylko pierwszy krok... FTouchFlo też był "donationware".
Tak bardzo zazdrościsz innym, że oprócz kradzieży pomysłu i ciągłe czepianie się pewnego osobnika, odstaną kilka groszy za coś nad czym się starali? Rozumiem, że nie chcesz aby innym powodziło się lepiej, no ale bez przesady.
Zazdroszczę? Toś mnie rozbawił

Prawdę mówiąc to bawi mnie dyskusja z Tobą - coś jak rozmowa z mr.ExPremierem

Czyżbyś miał jakieś kompleksy, które musisz leczyć swoim udziałem w tym projekcie?

PS. I porszę, jak już będziesz odpisywać na tego posta to nie używaj ciągle emotek i potraktuj swoją wypowiedź poważnie.
Mogę wypowiadać się jak chcę. Ty nie masz obowiązku czytać moich wypowiedzi.
Roumiem, że ukradłeś pomysł,
Tak,
złodzieju 
potem się z nasz nabijasz i ty możesz się bez skrępowań śmiać, jednak dla mnie jest to poważna sprawa.
Czyżby to był Twój pierwszy projekt? Jakaś szansa na "samodowartościowanie się", czy coś?

To się leczy, pszepana.
(Tylko, błagam, nie pisz, że nie mam prawa ci rozkazywać, jesteś sobą, robisz co chcesz i inne bzdury. To jest tylko moja prośba.).
Oj, klasyka, klasyka

----------- drugi post ----------------
chwila, co ukradł _TB_TB_ ?
macie jakiś dziwny problem, towarzysze, i powiem krótko - od czasu powstania działu ukrytego nie rozumiem właśnie, czemu macie coś do _TB_TB_ .
No tak. Biedny _TB_TB_. Nic nie zrobił a ja jestem taki niemiły.
Hihi, ależ to zabawne

A ŁON JES DLA MJE NIEMIŁY!!
moze lepiej zacznijcie się hamować z wypowiedziami.
BARDZO chętnie. Szkoda tylko, że to nie dotyczy _TB_TB_.
Mianowicie?
wasza grupa staje się tak zajebiście elitarna, tracę kontakt i porozumienie z wami, drodzy moi.
i nie pasuje mi to, w jaki sposób odnosicie się do siebie i reszty, ostatnio.
Naprawdę nie mam pojęcia co takiego się zmieniło, że jesteśmy "elitarni". (Jednak może ja po prostu tego nie zauważam. Jak masz czas i chęci to opisz na PW dokładnie co jest nie tak...) Chyba, że pod słowem "elita" kryje się grupa osoba starająca się coś bezinteresownie zrobić dla innych, jednak ciągle krytykowana przez pewną osobę?
wąskie gardło wąska grupa
w wąskich majtkach wąska pupa
wąski z boku wąsy z przodu
w wąskim więcej jest zachodu
wąskie teksty w wąskim gronie
o kurczakach i mamonie
wąski strumień świadomości
bardziej bawi mnie niż złości
Bezinteresownie? Hihi... Panie Poklik... Jak narazie z pańskiego zachowania propos tego projektu wyłazi "interesizm" - tak, być tym kimś, byś Znanym W Necie!! (albo wyleczyć Kompleks Małego, Kompleks Łysego, Kompleks Kornflejksa, czy Kompleks Kompletu... to tylko wniosek z Twoich agresywnych wypowiedzi

)
-jedyne osoby testujące i podrzucające pomysły to TYLKO grupa tworząca ten projekt (w praktyce 3-5 osób),
jedyne, bo ignorujecie inne ...
Jak wcześniej pisałem, daj znać na PW o jakie wypowiedzi mniej więcej chodzi. Ja jednak pamiętam, że Sanjuro zawsze starał się uwzględniać wszystkie głosy. W jego wątkach często na początku są wypisane rzeczy od testujących. Chyba, że np. o mnie chodzi?
nothin - się prosił będziesz?

niepokoi mnie ostatnio ton twoich wypowiedzi, Poklik.
Mnie też. Niestety, tak czasem reaguje, jak ktoś bez większych przyczyn ciągle się czegoś czepia. Chyba, że to jest tak, że to JA czepiam się _TB_TB_ a nie na odwrót... Wytłumacz mi więc jak to jest z perspektywy obserwaora...
Poklik - mam powybierać z tego wątku wszystkie wasze czepiania się mnie?
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
------------------------------------------
nothin - dzięki za wsparcie
Napisane: Luty 05, 2008, 14:47:07
STANOWCZO DOMAGAM SIĘ USUNIĘCIA Z TEGO PROJEKTU OPCJI ZMIANY STYLU OKIENKA Z PIERWSZEGO PLANU NA DOWOLNY INNY!!! BO TO JES MóJ POMYSł JES!! MóJ I NICZYJ!! NIE MICROSOFTU, KTÓRY ZAWARŁ W SDK TAKJE FUNKCJE!! MÓJ!! FSZYSCY KTÓRZY SIEM NIE DOSTOSUJOM SOM ZŁODZIEJE!!!

(to oczywiście dowcip, ale nie mogłem się powstrzymać

)