O masz, czyli w praktyce każdy w tym wątku chciał czego innego?

W takim razie ja wypiszę moją listę życzeń:
-pasek start na dole (jednak jeżeli nic się nie poradzi z tą pustą 26px przestrzenią u góry to niech jednak zostaje na swoim miejscu),
-pasek start na którym są tylko: przycisk start, uruchomione aplikacje, tray, zegar,
-możliwość okienkowania programów,
-skinowanie okienek na wzór WinXP, czyli: menu worker w oknie programu, pasek tytułowy wraz z menu workerem ściśnięty do około 26px (tak aby zachować podobną wysokość okna co w fullscrenowych aplikacjach), podkolorowana belka tytułowa a na niej przyciski zamknij, min, maxymalizuj, ikonka programu wraz z menu, nazwa programu, zaokrąglanie okieniek.
Pewnie jeszcze by się coś znalazło, jednak teraz już sobie niczego nie przypomnę.

Aktualnie chcę coś zrobić w kwestii rysowania po pasku tytułowym, tzn. jak rysować to wiem, jednak nie działa mi MW_NCPAINT a to jest najważniejsze (dodam, że kompilowałem pod PellesC - tu kompilacja przebiega OK, jednak MW_NCPAINT jakby nie działał, eVC3.0 i PPC2002 SDK - nie kompiluje się). Spróbuję jeszcze pod eVC4, jednak wg. MS powinno to działać już na eVC3...