Batsk8: heh, też takie samo zastosowanie znalazłem

Nareszcie mam jeden brakujący przycisk na górnym pasku:

_TB_TB_: ja tam myślę, że z twojej strony jest to trochę nie fair... Oczywiście, nikt ci nie zabrania pisania takiego programu, jednak spójrz na to z innej strony. Żebyś ty coś wymyślił, coś czego nikt na swiecie nie zrobił, choćby to była jedna prosta linijka kodu i dzielisz się tym pomysłem z innymi. Masz nadzieję, że ktoś cię za to doceni, pochwali... A więc zabierasz się za pisanie tego prościutkiego programiku. Nie wiem, czemu Usercontrol tak długo zwlekał z udostępnieniem przynajmniej takiej wersji jak TB_TB, jednak z niecierpliwością czekałem i nie poganiałem go.

I w pewnym momencie wkraczasz ty z niemal identycznym programem... Oczywiście wtedy to dla ciebie należą się gratulacje, pochwału za tak prosty, orginalny i zarazem przydatny malutki programik. Może i Usercontrol wypuści zanacznie lepszą wersję swojego programu, jednak i tak to już nie to samo...
Faktycznie, można powiedzieć, że w dzisiejszych czasach "wyścigu szczurów" wszyscy chcą być pierwsi, po trupach dążą do celu... Być może tylko mi takie zachowanie się nie podoba, wręcz odpycha, no ale cóż, nic na to nie poradzę. Oczywiście, pod względem prawnym jesteś "czysty" i nie można ci nic zarzucić, jednak pozostaje zwykła ludzka moralność...
Więc niestety muszę ci to przyznać _TB_TB_: ten programik to kawał dobrej roboty, niby taki prosty a ile przy nim radości. Tylko ty mogłeś wpaść na ten pomysł.
PS. Sorry, wiem, że zanudzam, ale musiałem.