pimpus sadelko, racja:)
Pozwolę sobie na jeszcze jedną odpowiedź;) Nie mogę się oprzeć;)
<lol>, naprawdę żałosna z ciebie człeczyna wesoły nie rozumiesz, że to TYM bardziej rozpropaguje prograam usercontrol'a (JEŚLI go kiedyś wypuści)?;P Zadbałeś o to, dodając link do tematu głównego;)
Ale tu nie chodzi o popularność programu. Ty robisz program, który ma mieć twoje imię i nazwisko jako autora
Ma? Gdzie? Nie zauważyłem... Jak gdzieś zauważysz, daj mi znać. Chtnie pogrzebię żeby się dowiedzieć, gdzie toto siedzi, i jak to zmienić;)
chcesz zrobić program użytkowy
Tak, dlatego ROBIĘ program użytkowy.
a usercontrol tworzy rozbudowany proces, który pozwala na wiele więcej rzeczy
Ależ prosze bardzo, skoro ktoś potrzebuje tej większej ilości rzeczy... Mi to niepotrzebne:)
i zarywa przez to noce, a wiem co mówię. I to będzie umieszczone w paczce przerabiającej WM na Windows CE i nad tym siedzimy, a taka paczka powinna być najpierw dopracowana i skończona.
Tekst o zarywanych nocach prawie mnie wzruszył, naprawdę:P A przerabianie WM na WinCE jest bez sensu. Lepiej kupić palmtopa z WCE onboard:P Mój PocketPC jest TELEFONEM, a nie żałosną karykaturą desktop PC.
Wtedy będzie to już coś, a nie "a to ten shit, który był podróbką tamtego programu" - nikt nie będzie wiedział o co chodzi.
Jaki shit podróbką jakiego programu?

Mam to odebrać jako obelgę, skejcie?

rpzypominam, że so far program uc nie został udostępniony. NIGDZIE.
I co ma do tego co kiedy się wypuszcza? Ważna jest praca i jakość, a w twoim przypadku nie ma ani jednego ani drugiego.
Jesli ci się mój programik nie podoba - nie używaj go:) Mój program przynajmniej ISTNIEJE:P (hee, może przez to szybciej coś udostepnicie;) ) A odnośnie pracy i jakości - czyżbyśmy żyli w czasach, gdzie praca jest wartością samą w sobie?
killcabbie, ten wątek ma już 19 podstron, poza tym mało osób go odwiedza, jako że panowie skejt i usercontrol krzyczą na innych;)
Skejt to sobie mów do koleguf na podwórku.
A co - okrzyczysz mnie? Ja po prostu czytam twój nick:P
Różnica między mną a usercontrolem polega na tym, że DZIELĘ się tym, co robię, a nie tylko screenami.
Jasne, łatwo mówić, jak spędzasz nad czymś 10 minut. Wersje beta dla wszystkich nie robią dobrego efektu - po prostu chciałeś wcześniej pokazać, że też potrafisz i teraz tak mówisz. Ty myślisz, że usercontrol robił to dla siebie?
Tak, dla siebie, skoro przeszkadza mu shell z WM.
a) możliwość wykorzystania funkcji SetWindowLong()
b) łaskawe udostępnienie źródła
Ale ty nie raczyłeś podać żadnych info czego masz zamiaru użyć, co chcesz zrobić, od razu poszedłeś na hardcore, a UC przynajmniej opowiadał jak idą postępy i z czego i jak korzysta.
Oj, chłopie, naprawdę mnie bawi twoje zachowanie

Straszny z ciebie podskakiwacz:) Napisz coś sam, podziel się;) I niech to będzie TWOJA robota, a nie usercontrol'a. Nie wiem, czy wiesz, ale Get/SetWindowLong() są dostępne w klasycznym Win32 API:P
i moja prosba panowie przyhamujcie
Nie ma szans, bo mnie bierze jak widzę takie wałki. Możesz mnie zbanować to będzie spokój.
wałki? jakie wałki? Program, którego nikt inny NIE RACZYŁ udostępnić. Fakt, wałek.
Ha już na ten temat milczę;) bo skejta szlag trafi, diabli wezmą, i jeszcze eksploduje;)