Tak, także proszę o zrzut rejestru, jeśli nie będzie to problemem. Backup rejestru z jornady Adamerso jest w trudnej do ogsługi formie. Najlepiej, gdybyś załatwił w postaci *.REG lub *.INI.
Budowę WindowsCE już rozpracowałem do końca, wiem już co i jak, myślę, że jak tylko dostanę rejestr w ręce to będzie się działo

Ogólnie rzecz biorąc, WM nie różni się wiele od WindowsCE. Moim zdaniem wygląd zależy od ustawień systemu. Micro$oft nie pokusiłby się o napisanie nowego shella. Ja miałem przez pewien czas Wm05, i szczerzę przyznam, że NIE doceniałem mojego WM2003, teraz on grzeje mojego procka
Gwoli ścisłości - chcemy zamienić cukierki na narzędzie pracy (gdyby ktoś mówił o śmieszności). Owszem - dla komórek dobry system. My jednach chcemy wykorzystać moc urządzeń i ich wielofunkcyjność. W trybie RealVGA naprawdę dużo można zmieścić na ekranie, więc nie rozumiem, dlaczego nie wycisnąć z pocketów wszystkiego. Osobiście mam dosyć debilizmu małomiękkiej firmy i ich polityki. Walnąłbym młotkiem wszystkich ich deweloperów i ich puste łby (może nie puste łby, tylko ich podejście). Najchętniej sam napisałbym te wszystkie aplikacje, komunikatory, przeglądarki, lecz doba ma tylko 24 godziny. Nie chcę pisać, że uważam się za wielkiego programistę, wręcz przeciwnie - mimo kilku sukcesów w programowaniu wiem, że jeszcze wiele przede mną, mam dopiero lat 15, lecz mam zapał do tworzenia, świeże pomysły. Gdybym nie musiał się uczyć, mój pocket byłby chyba najoryginalniej wypozażony w oprogramowanie

Pozdrawiam.