Processor: znooowu?

Czy na każdej stronie ktoś musi pytać o tego explorera z WinCE?

Przecież narzędzia jak i romy są dostępne bez problemów w necie, więc w czym problem? Do tego pisałem już kilka razy w tym wątku jak wygrzebać pliki z romu Simpada

Oczywiście exeki systemowe są kompilowane tylko pod daną wersję systemu, więc taki explorer z WinCE 3.0, czy 4.1 nie chodzi nawet na WinMobile 2003/ WinCE4.2.
Bat: ok, w takim razie jak zainstaluję eVC i bardziej zapoznam się z kodem WB (a z tym będzie największy problem

) to postaram się udostępnić jakąś wczesną wersję. A co do tego menu_workera to niestety, chwilowo nie wiem co z nim można zrobić.

Sam nie wiem, może to okienko wyłącza się i ponownie włącza, gdy nawet na chwilkę wyjdziemy z danej aplikacji i pomimo, że okienko przeniosę do okna aplikacji to ono znika i ponownie się pojawia na miejscu wskazanym przez system.

Hmm, nie wiem, jednak wiem, że musi nam się udać jakoś to obejść.

Kitor: i jak tam z tym PB, są jakieś nowiny? Sam nie wiem, jednak może by nam coś to pomogło w poznawaniu systemu? Jak coś to pisz PW.
BTW. Odpaliłem zDumpa na PC...
Świetny, prosty programik! Szkoda, że nie działa na WM2003. No cóż, postaram się zajrzeć w źródła, może uda mi się przekompilować go do starszym WueMów.