Witam
Chciałem se napisać proga na PDA (nie trudnego, np. Hello World na początek). No to myślę że napiszę go w Visual Studio. No to "kupiłem" z E-mula ten prog za ogromną forsę i tydzień czasu ściągania (E-mule to taki sklep internetowy

) i instaluję. Instalacja trwała 2 godziny. Potem musiałem jakieś dodatki do Internet Explorera ściągać i po wielu trudach odpalam.
Oto moje problemy.
1. Visual Studio działa tak szybko, że po kliknięciu nowy projekt, wpisaniu nazwy itp mogę iść zrobić se herbatkę, wrócić i jeszcze burczy PC nie mając tego na co czekam (maszyny nie mam super: Proc AMD Duron 1,2 GHz, 128 MB RAM. Ale ja chcę ino Hello World napisać a nie żadne Qułejki 3D itp.)
2. No jak poczekam se troche i wezmę projekt dla Smart device itp. Pokaże się tam Windows Mobile 2003 SE Emulator itp czyli wiem że idę we właściwym kierunku. Ale problem. W Borland C++ automatic była Forma nowa i kod. W Visual studio oczywiście nie ma formy. Żeby ujrzeć toolbar który w BC++ jest od razu naszukałem się 10 min (bo jakieś 9 min PC zwalniał).
Pomóżcie! Co zrobić żeby Visual C++ działał szybciej, jak napisać tą aplikację i kodzik bym prosił (VC++ ma zupełnie inną składnię od BC++). Wiem że większość nie ma czasu albo gów** obchodzi, ale może ktoś się znajdzie dobry i miłosierny i nie zbluzga za mocno

. Naprawdę to dla mnie dość ważne. Tylko proszę bez bluzgów OK?