dwa pytania do ekspertów systemu WM2005

• 2 Odpowiedzi
  • 1160 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

tucz

« dnia: Listopad 02, 2006, 23:49:02 »
Witam,

Mam dwa pytanka:
- czy jest mozliwosc rozszerzania funkcjonalnosci Outlook Mobile, tworzenie jakichs Add-in czy cos podobnego?
- czy jest mozliwosc dodawania nowej opcji do menu kontekstowego w eksploratorze plikow w Windows Mobile 2005?
Chce zintegrowac w jak najwiekszym stopniu WM2005 z PGP. Jesli powyzsze nie sa mozliwe albo nie wiadomo jak to moze macie jakis inny fajny pomysl jak wykorzystac PGP na PPC? Jak to razem ze soba zintegrowac?

Z gory dzieki za pomoc.

Pozdrawiam,
Tucz

*

Offline MacBirdie

• 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2006, 13:17:52 »
- Jest
- Jest
;)
PGP z WM - można napisać swojego providera do Messaging, by obsługiwał bez problemów szyfrowanie lub podpisywanie poczty wysyłanej i odszyfrowywanie i sprawdzanie podpisu poczty przychodzącej. ;) Choć nie wiem czy WM 5 nie pozwala już na rozszerzanie obecnych providerow, jak SMS czy email.

Wybacz miesiąc zwłoki w odpowiedzi, ale rzadko bywam ostatnio, a szkoda by temat pozostał z 0 odpowiedzi.

*

tucz

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2006, 17:24:32 »
Cytat: "MacBirdie"
- Jest
- Jest
;)
PGP z WM - można napisać swojego providera do Messaging, by obsługiwał bez problemów szyfrowanie lub podpisywanie poczty wysyłanej i odszyfrowywanie i sprawdzanie podpisu poczty przychodzącej. ;) Choć nie wiem czy WM 5 nie pozwala już na rozszerzanie obecnych providerow, jak SMS czy email.

Wybacz miesiąc zwłoki w odpowiedzi, ale rzadko bywam ostatnio, a szkoda by temat pozostał z 0 odpowiedzi.

Dzieki za odpowiedz
Rozszerzenie do shella już mam zrobione :)
A mógłbyś podać jakieś źródła gdzie można poczytać na temat tych provider'ow?