Nie szybciej rano zrobić soft reset? 1 reset na dzień to jest u mnie maksimum. Zazwyczaj robie jeden na dwa dni.
Poza tym jak mam np. 80% ram zapchane to szczerze mówiąc wcale nie widzę, żeby TouchFlo3D działał jakoś wolniej, a niektórzy tak twierdzą.
Teraz 73% zawalone, ale nie spieszy mi się do SR 
pozdrawiam
Tak mam i ja . Pełna zgoda
. Prosty i skuteczny sposób. Moim zdaniem , każdy "przyspieszacz" ,czy "opróżniacz" RAM-u , to tylko zaśmiecanie pamięci .
Pozdrowienia.
Hmmmm, a mnie się wydaje, że nie po to mam urządzenie, żeby je restartować raz dziennie. Gdybym miał restartować telewizor, komputer, telefon stacjonarny i samochód raz dziennie, to chyba bym zgłupiał

Oxios jest malutki, prościutki i bardzo skuteczny (na pewno nie zaśmieca systemu, wysyła tylko systemowy komunikat do wszystkich procesów...). Ale swoją drogą dziwię się, że przy takiej ilości RAMu można narzekać na jego uciekanie

Korzystając z urządzenia z 64MB RAMu to sie trzeba było nagimnastykować, ale na Diamencie jest komfort i naprawdę reset jest ostatecznością, a na pewno nie jest dobrym rozwiązaniem na problem wyciekniętego RAMu... tak MsZ