Zmiany w Rom 1.93...

• 2 Odpowiedzi
  • 696 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline BartyL

• *
  • 79
Zmiany w Rom 1.93...
« dnia: Listopad 15, 2008, 22:51:48 »
Witam!
Pisalem juz o tym w wielu watkach, na forach (takze XDA),ale nikt do tej pory nie udzielil mi zadnej rady (moze nie ma takiej mozliwosci... :-?).
Chcialbym prosic o informacje, w jaki sposob zmienic theme,ikonki, zegar i inne wizualizacje na tej wersji romu 1.93... (ja mam Htc Orange).
TF3D nie mozna instalowac na tym romie. Czy jest wobec tego jakis inny bezpieczny sposob?

Pozdrawiam!

*

Offline J-A-J-O

• **
  • 186
  • Sprzęt: wszystko co nowe nie dłużej niż 2 m-ce
Odp: Zmiany w Rom 1.93...
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 15, 2008, 23:21:27 »
Spróbuj tego, to przywróci Ci oryginalne TouchFLO 3D i będziesz mógł potem korzystać z edytorów TF3D z forum.

http://allegro.pl/item480219851_tunning_poprawki_htc_touch_diamond_i_pro_gwarancja.html

*

Offline BartyL

• *
  • 79
Odp: Zmiany w Rom 1.93...
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 16, 2008, 10:03:27 »
Z Twojego ogloszenia :

Nowa zakładka TouchFLO 3D: Historia połączeń      coz to za zmiana
Nowa zakładka TouchFLO 3D: Menadżer komunikacji (włączanie – wyłączanie bluetooth, wifi, telefonu itd.)  juz mam
Nowa zakładka TouchFLO 3D: Ustawienia dźwięku (wybór profili dźwiękowych, dzwonka)  juz mam
Wyłącznik 3G/UMTS: twój palmtop będzie działał o 30% dłuzej na tej samej baterii!  mam
Dłuższe działanie na baterii: palmtop szybko się rozładowuje? Zwiększyliśmy czas życia na baterii.  u mnie ok
Szybszy internet dzięki HSUPA: Włączony tryb HSUPA 
Ustawienia zwiększające wydajność TouchFLO 3D:menu urządzenia działą z opóźnieniem, zacina się? Teraz poczujesz PRZYŚPIESZNIE!  jest ok u mnie
Ustawienia zwiększające wydajność systemu: Aplikacje wolno się przełączają? Palmtop wolno odpowiada na polecenia? NIGDY WIĘCEJ!
Odwróć telefon by wyciszyć dzwonek: dodaliśmy funkcje dzięki której zrobisz tak naturalną rzecz jak odwrócenie telefonu ekranem do spodu, by wyciszyć przychodzącą rowmowę  mam
YouTube w oknie przeglądarki: oglądaj filmy z youtube w identyczny sposób jak na kompuerze, teraz jest to możliwe bez zbęcnych komplikacji  nie potrzebuje
Najnowsza wersja przeglądarki Opera: teraz nie odróżnisz jej od wersji z dużego komputera, nie będziesz chciał korzystać z innej!  mam

A poza tym dalej nie moglbym korzystac z TouchFlow3D Config, bo ten sam rom.

Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie bez zmiany romu?
Z gory dzieki!