Zmiana głośności rozmowy telefonicznej

• 4 Odpowiedzi
  • 5625 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
Zmiana głośności rozmowy telefonicznej
« dnia: Październik 06, 2008, 17:04:12 »
Witajcie!
Poddaję się ;-( Przejrzałem całe settings ze 3 razy... szukałem w googlach, próbowałem różnych sztuczek i nie wiem, jak zmienić głośność rozmowy telefonicznej. Moja żonka ma tak piskliwy głos, że w biurze wszyscy słyszą, co do mnie mówi ;-) Nie chce mi się za każdym razem wychodzić z pomieszczenia ;-).
We wcześniejszych PDA wciskałem po prostu podczas rozmowy przyciski z boku obudowy (głośniej/ciszej) i mogłem manipulować poziomem głośności. W Diamondzie (pominę, że muszę najpierw odblokować urządzenie) pojawia mi się "standardowa" Diamentowa regulacja głośności gdzie mogę ustawić jedynie głośność dla: System i Ring.
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

*

Offline xcoom

• 544
  • Linux registered user 480923
    • http://www.mydiamond.prv.pl - Soft dla HTC Touch Diamond
  • Sprzęt: Samsung Galaxy SII
Odp: Zmiana głośności rozmowy telefonicznej
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 06, 2008, 17:30:31 »
U mnie w trakcje rozmowy przyciski głośniej i ciszej działają i można ściszyć rozmowę.

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 06, 2008, 18:57:28 »
a nie wgrales jej tego pliku zglasniajacego ?
ja po nim tez nie wiele moglem sciszyc, ten drugi juz jest ok
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline Maarcin

• 297
  • Sprzęt: LG G2
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 06, 2008, 19:46:29 »
U mnie w trakcje rozmowy przyciski głośniej i ciszej działają i można ściszyć rozmowę.

Witam! ...ja mam ,dokładnie tak samo.Podczas rozmowy,mogę ściszać i zgłaśniać rozmowę . W "Diamond Tweak" , jest zakładka ,mówiąca o max.dB , ...może tam  :shock:

Pozdrowienia.

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 06, 2008, 21:08:11 »
Dobra, znalazłem przyczynę dlaczego nie mogłem ściszać podczas rozmowy ;-)
Powodem było wyłączenie skórki telefonu w DT/ACT, dzięki czemu zyskuję 10 MB RAMu na starcie. Przywróciłem skórkę, ściszyłem i z powrotem wyłączyłem. Dzięki za naprowadzenie mnie na rozwiązanie - teraz jest już ok! ;-)
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray