Witam,
Mam duzy problem z MMS'ami do testowanai uzywalem darmowej bramki ery biore pod uwage opoznienia ale to nie to bo taki sam prolem jest przy wysylaniu mms z komorki. Chodzi o to ze jesli zablokuje telefon programem s2u2 to mmsy nie dochodza testowalem juz chyba wszystkie opcje.Czasami widac ze ekran sie podswietla ze cos zaczyna przychodzic bo literrka E sie pojawia i sciaga ale po 5 sek. sie wylacza bo tak mam ustawione w s2u2 no i dalej lipa. Musze bawic sie telefonem albo "przepchac" jakims smsem i wtedy MMS dochodzi. Z sms'ami nie ma problemu ekran sie nie wlacza bo tak mam ustawione w tweakach zeby nie wybudzal przy sms ale sms dochodzi dziwek jest o kolko mruga przy MMS juz tak nei ma. Jak wylacze S2u2 to raczej nie ma tego problemu - choc nie zawsze, ale ogolnie telefon sie podswietla widac ikonke sciagania i mms przychodzi. Czy ktos ma jakis pomysl na s2u2 i dzialajace MMS'y??(musze miec s2u2 do blokowania tel) nie chce zadnych sensor lokow obracania i podobnego dziadostwa, chce miec blokowanie telefonu jak w kazdym normalnym telefonie.