Zawieszenie przy rozmowie

• 2 Odpowiedzi
  • 534 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tigro

• **
  • 129
  • Sprzęt: HTC Diamond
Zawieszenie przy rozmowie
« dnia: Luty 25, 2009, 18:18:12 »
Witam,
mam z moim Diamondem czasami denerwujący problem. Mianowicie telefon dzwoni, kółko miga, na ekranie widać kto dzwoni, ale nie da się odebrać. Naciskam przycisk z słuchawką nieraz nawet kilkanaście razy, żeby w końcu łaskawie załapało, a czasem i to nie pomaga i mimo, że mógłbym odebrać, bo mam telefon w ręce - nie mogę tego zrobić. Raz zdarzyło się nawet, że po nieudanym odbieraniu połączenia wibracje pozostały i telefon wibrował mi w ręce cały czas, aż wyciągnąłem baterię (nie dało się nawet wejść do task managera na przykład, bo nic nie chciało działać). Co może być powodem? Mam Diamentowy ROM v3.2a FULL WYPAS, w tle nie chodzą żadne cuda. Ktoś miał coś podobnego/wie "o co kaman"/jak to rozwiązać (może lepszy soft)?

*

Offline idas

• **
  • 169
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond
Odp: Zawieszenie przy rozmowie
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2009, 18:31:43 »
A masz zainstalowany jakiś soft do obsługi połączeń czy korzystasz ze standardowego?

U mnie taki podobny problem wystąpił chyba ze dwa razy, ale używam S2U2. Przy dzwonieniu nie widziałem ekranu z mozliwoscia "przesun aby odebrac / odrzucic" tylko glowny ekran TF3D i tyle. Nawet naciskanie sluchawki nie pomagalo. Jedyne co moglem zrobic to poczekac az dzwonienie sie skonczy, nastepnie wejsc w historie polaczen i sprawdzic kto dzwonil, a na koniec oddzwonic.

*

Offline Tigro

• **
  • 129
  • Sprzęt: HTC Diamond
Odp: Zawieszenie przy rozmowie
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 25, 2009, 18:34:17 »
Jedyny soft dot. połączeń jaki mam to Answerkeys Disabler.