Witam
Jestem nowy na forum, diamonda mam od kilku dni, przezucilem juz kilkanascie romow i chyba w koncu znalazlem. Dlugo sie wachalem nad wersja WWE, ale w koncu wgralem Gen.Y_D2_R4.1A_WWE i jest rewelka. Co ma dzialac dziala i to bardzo plynnie. Wlasnie takiego romu szukalem. Brakuje mi tylko polskiego, oraz takiego programiku nodata. Niby mam go na dysku ale nie potrafie zrobic skrotu....
Marcin
czy mozesz cos wiecej napisac o Twoich wrazeniach po czasie uzywania - wlasnie chcialem wgrac ROM [19.09.09]M6.1 PLK]Dark Innovation 2[Manila 2.1] ale im wiecej czytam tym bardziej sie zastanawiam.
teraz testuje
xcoom FireROM v.8.4.1 Full & Lite - to co moge powiedziec w temacie:
ZA:
- bateria - 2 dni bez szalenstwa / 1 normalne uzywanie/
- pamiec wolna po SR - 48%
dzieki wylaczeniu dialera /z dialerem HTC 58% /
Auto Mapa - dziala bdb.
bledy jakie mnie irytuja:
czasem /3x 1 dnia.../ nie moge odebrac telefonu osoby dzwoniacej - rozlacza po 1 sek. - ona slyszy sygnal brak odbioru... /radio mam RADIO_1.15.25.14 /
brak dzwieku rozmowy przychodzacej - za chwile sms - o probie dodzwonienia sie...
- obracanie telefonu celem wyciszenia sygnału - nie zawsze działało - teraz nie działa /chociaz ustawione na wł/
- porada z Gyratorem2 - kładę tel = tryb glosnomowiacy - nie działa !
- tryb glosnomowiacy - strasznie !!!!!!!! cichy - ledwo co slychac rozmowce - za to przy mp3 sygnal bardzo glosny.
- i contact - nie dziala zbyt dobrze - czasem klikam "S" wyskakuje mi zamiast ludzie z S to np z W
po tygodniu uzywania DarkInnovation [19.09.09]21054][WM6.1 PLK]Dark Innovation 2[Manila 2.1] oraz WM6.5 Windows Revolution 7.0 Titanium / z tym dlugo nie wytrzymalem bo chyba sie za mocno przyzwyczailem do Manili/ WM6.5/WM6.5.1] Windows Revolution 7.0 MAnila 2.1 ultraClean
dochodze do wniosku ze chyba przeprosze FireRoma....