Witam! tak sobie czytam posty które sięgają zeszłego roku i tak się zastanawiam.. Zastanawiam się bo szukam czegoś do mojego Diamonda (z Orange). Wymyśliłem sobie że to coś będzie świeże, szybkie, oszczędne. Osobiście posiadam Diamonda który posiada następujące parametry:
-----------------------------------------------
wersja operatora: 30.193.9.693
wersja pamięci rom: 1.93.69.3 PLK
data pamięci rom: 08/06/08
wersja radia: 1.00.25.05
wersja protokołu: 52.29.25.12h
-----------------------------------------------
Pomyślałem sobie że mógłbym sam coś wybrać - w końcu każdy ma subiektywny punkt widzenia oparty o własne potrzeby....lecz z drugiej strony mam mały mętlik w głowie od napływu informacji. Dlatego proponuje - szczególnie prośba skierowana do przedstawicieli szanownego doświadczonego grona Clubowiczów aby uszeregowali ROMki (stworzyli swoisty ranking) ze względu na:
1) ROM Polski, WM 6.1 - szybkie, intuicyjne i oszczędne (czyli subiektywnie oceniana: zajętość pamięci, łatwość obsługi, długość trzymania baterii).
2) ROM AN WM 6.1 - szybkie, intuicyjne i oszczędne (czyli subiektywnie oceniana: zajętość pamięci, łatwość obsługi, długość trzymania baterii).
a teraz bardzo ważne:
zawężamy granice czasowe do 3 miesięcy (maj czerwiec lipiec) (przy nazwe ROMka proszę wpisywać daty, choćby orientacyjne)

myślę że to nie głupi pomysł tym bardziej że dużo tego wszystkiego

pozdr!