Windows Mobile 6.1 potrzebuje na nowo go wgrać!!!

• 21 Odpowiedzi
  • 4534 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mihus708

• 46
  • Sprzęt: 3310->k510i->benq-siemens s88->nokia 5300 ->n95-1->htc diamond>
Windows Mobile 6.1 potrzebuje na nowo go wgrać!!!
« dnia: Grudzień 17, 2008, 09:04:48 »
jak w temacie znudziło mnie wkoncu te ciagłe wgrywanie romu po dutty-iego do full wypas zawsze kiedy ponownie wgram nowego roma  po uprzednim zrobieniu hardreseta rom  początku śmiga  aż miło po trzym po dniu góra dwóch zaczyna mulić tuchflo 3d a masakra zaczyna sie kiedy włącze opere  z początku nie powiem dziła ok ale już po właczeniu 2,3,4 razie sypie się totalnie gdy zumuje straszne się zcina dziłam przy wifi strony łądują się 3 razy dłuzej niż normalnie ale to nic w porównaniu z ściaganiem nie da się ściagnąć plików archiwalnych gdy sciągam any plik  odrazu wyskakuje chaczyk ze zekomo się sciągnęlo lecz po wejsciu do total comandera pisze ze plik wazy dokladnie 10,7k nie dopuszczalne dopiero po 10 razie gdy zmieniam katalog sciaga plik i tak wkółko po zminimalizowaniu opery touchflo się totalnie sypie wtedy też mam zajęte ok85%ramu odinstalowaniu jej i zamienieniu na opere mobile 9 beta2 jest troche lepiej lecz problem z sciaganiem dalej jest tak samo wiec apeluje do was o pomoc w zaradzeniu tego problemu a teraz pozostaje mi tylko czekac ta windowsa mobile 6.5  :smile:

*

Offline xcoom

• 544
  • Linux registered user 480923
    • http://www.mydiamond.prv.pl - Soft dla HTC Touch Diamond
  • Sprzęt: Samsung Galaxy SII
Odp: Windows Mobile 6.1 potrzebuje na nowo go wgrać!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 17, 2008, 09:08:03 »
Może daj jakieś przecinki, kropki.
W tej postaci tego się nie da czytać.

*

Offline mihus708

• 46
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 17, 2008, 09:14:09 »
przyjacielu miły czy to jest praca dyplmowa że ortografia  musi być na piątke przedstawiłem mój problem czy to jest po polsku czy po chińsku hmmm na moje ok to j.polski ale są tacy któży mogą widzieć inaczej tak to już jest na tym świecie nic na to nie poradze :smile: :proud:

*

Offline andrzej78

• 32
  • Sprzęt: HTC Magic 32A
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 17, 2008, 09:42:00 »
PrzyjacieludrogotuniechodzioortografiealeotrudnoscizodczytaniemTwojegotekstu. (Wybaczcie ale nie moglem się powstrzymać)
A jeśli chodzi o Twój problem, przypuszczam że problem może być wywolywany przez jakiś program zainstalowany w tle, który zajmuje ram.
Może spróbuj zainstalować innego roma?

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 17, 2008, 10:10:00 »
Panowie netykieta i regulamin obowiązują, używamy znaków interpunkcyjnych, pls. Jak chcesz żeby ktoś pomógł to uszanuj czytających.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline kmaro

• 366
  • Używaj GOOGLE rece nie bedą bolały:P
  • Sprzęt: przejściowo SE W705
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 17, 2008, 11:32:56 »
Jest wiele romów do wyboru nikt ci na siłę nie każe siedzieć na Duttym. Tyle jest już romów do wyboru, masz w czym przebierać :ohreally:

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 17, 2008, 14:33:27 »
a teraz pozostaje mi tylko czekac ta windowsa mobile 6.5  :smile:

No jeśli masz tyle czasu to czemu nie  :E

Czasami ROMy mają jakieś wady bo to przedzież dzieło ludzkich rąk więc może się zdażyć jakieś niedopatrzenie. Natomiast najlepiej jeśli się szuka dobrego romu to zasięgnąć opinii na forum - jest przyklejony wątek - i dobrać dla siebie odpowiedni, a najlepiej taki z którego użytkownicy są zadowoleni.

Link do wątku z opiniami o ROMach: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=114088.0
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 18, 2008, 23:34:53 »
BTW-HR robi się po flashu ROM-u a nie jak piszesz-zawsze kiedy ponownie wgram nowego roma  po uprzednim zrobieniu hardreseta rom ?

Bez urazy ale nie macie odczucia że w Polsce HTC Diamond jest telefonem dyzlektykow i nowobogackiej elity :evil:
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline mihus708

• 46
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 20, 2008, 11:17:12 »
aha czyli jak wgram nowy rom to mam zrobic Hardreseta po wgraniu go i to powinno pomoc co chłopaki  :wink:
 Nieprzestrzeganie netykiety [ajed]

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 20, 2008, 13:20:52 »
aha czyli jak wgram nowy rom to mam zrobic Hardreseta po wgraniu go i to powinno pomoc co chłopaki  :wink:

Proszono Cię już abyś pisał po polsku. Mógłbyś to uszanować.

*

Offline mihus708

• 46
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 22, 2008, 14:39:37 »
Dobra uporałem się z problemem ogólnej nie stabilności ,lecz nadal nie mogę ściągnąć plików archiwalnych ,w operze mobile 9, nie wiem gdzie leży problem. Może to winna wielkości pliku albo ,że  ściągam przez rapidshare-a prosze pomóżcie!!! :(

*

Offline grzegorzSA

• **
  • 201
  • Sprzęt: Qtek 8500, HTC TP
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 22, 2008, 16:50:50 »
Archiwalnych - to znaczy jakich?

*

Offline bieski

• 656
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 22, 2008, 18:07:19 »
Archiwalnych - to znaczy jakich?
no archiwalnych :P

a tak na powaznie stawiam na *.rar, *.zip i tym podobne

*

Offline grzegorzSA

• **
  • 201
  • Sprzęt: Qtek 8500, HTC TP
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 22, 2008, 18:11:08 »
OK - załóżmy że to są takie właśnie. Nadal mi nie wiadomo co dokładnie jest z tym. Nie zaczyna, nie kończy, nie rozpakowuje czy cos innego...

*

Offline mihus708

• 46
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 22, 2008, 23:10:09 »
chodzi o to ze sciaga lecz zaraz po tym pisze ze zekomy plik sie sciagnal a okazuje sie ze wazy zawsze 10,7kb dziwne z tym ze te pliki maja po 80 100mb i sciagam je z rapidshare i aby dany plik moc sciagnac niekiedy do znudzeniaa zmieniam katalogii gdzie danyn
plik ma sie wgrac i wtedy czasami to pomaga tak chodzi mi o te z koncowka rar i zip dla nie wiedzacych:)

*

Offline mike100

• 596
  • Sprzęt: BB 9780, BB Playbook
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 23, 2008, 09:51:44 »
chodzi o to ze sciaga lecz zaraz po tym pisze ze zekomy plik sie sciagnal a okazuje sie ze wazy zawsze 10,7kb dziwne z tym ze te pliki maja po 80 100mb i sciagam je z rapidshare i aby dany plik moc sciagnac niekiedy do znudzeniaa zmieniam katalogii gdzie danyn
plik ma sie wgrac i wtedy czasami to pomaga tak chodzi mi o te z koncowka rar i zip dla nie wiedzacych:)
strach pomyśleć ilu jest takich analfabetów:(
High Tech Crap
BB 9780, Clarion Map790
Dell Vostro 3300, BB Playbook w drodze :)

*

Offline mihus708

• 46
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 23, 2008, 15:48:45 »
Pomoże mi ktoś,w końcu a nie ciągle minie poucza  jak pisze nie mam polskiej klawiatury!!! bo jestem cały czas na diamondzie jak ktos pisał kiedy kolwiek jakis post na nim to wie jak jest trudno ,nie mowiąć tu już o kropkach czy przecinkach ludzie opamiętajcie się!!! :mad: :|

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 23, 2008, 16:00:14 »
Pomoże mi ktoś,w końcu a nie ciągle minie poucza  jak pisze nie mam polskiej klawiatury!!! bo jestem cały czas na diamondzie jak ktos pisał kiedy kolwiek jakis post na nim to wie jak jest trudno ,nie mowiąć tu już o kropkach czy przecinkach ludzie opamiętajcie się!!! :mad: :|

Nie zmienia to faktu że jesteś niezrozumiały dla niektórych.Ende!
Napisz raz jeszcze w czym problem a dostaniesz odpowiedz która już chyba jest na tym forum jak się domyślam,wystarczy poszukać w przyklejonych wątkach!

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 23, 2008, 17:02:17 »

Jeszcze raz zafunduszsz nam taką sieczkę, a stracisz możliwośc pisania czegokoliwek - i to na dłużej.

*

Offline mihus708

• 46
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 23, 2008, 22:26:52 »
Dziekuje bardzo za wasza pomoc, wiedzialem ze moge na was liczyc :( ,to w takim razie pilnie potrzebuje polskiego t9, w diamondzie
Bo mam rozumiec ze jestem na jezyku polskim, spoko trzeba tak bylo od poczatku pisac, a nie wieczne ale, jak macie jakies ale to idzcie na gorzkie zale, a tak na powaznie to dajcie linka do tego polskiego t9 bede wdzoeczne :smile:

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 23, 2008, 23:08:04 »
Śmigałem na forum Artemisa długo...ze smutkiem muszę przyznać że Diament ściąga niewiarygodnie wielu antyfanów Prof.Miodka i naszego języka polskiego...Na forum Artemisa nigdy tylu nie poznałem,Moderator też tam bywał więc wie że nie kłamię.Potwierdza się to co pisałem wyżej,im droższa zabawka tym bardziej tani użytkownicy.Dzięki -qsqa i inni stali bywalcy,przepraszam za głupie teksty jakie cedziłem do Was.Okazuje się że wy tu jesteście Elitą.
Wesołych!|Pozdrawiam Wszystkich!