Wgrywanie modyfikacji wyglądu

• 5 Odpowiedzi
  • 930 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wgrywanie modyfikacji wyglądu
« dnia: Luty 08, 2009, 20:50:49 »
Witam
Mam pytania odnośnie modyfikacji i wgrywaniu ROMu

1. Czy jak wgram jakąś modyfikacje wyglądu Diamenta np. Yota Contacts albo psShutXP i uznam że mi się nie podoba/znudziło to w jaki sposób mam powrócić do pierwotnego wyglądu? Czy pliki tego typu zachowują się jak normalne programy tz. czy usuwa sie jej poprzez usuń program czy niestety trzeba zrobić HR ?

2. Czy przy zmianie ROM, jak robie backup kontaktów i innych plików znajdujących się w telefonie to czy moge zrobić też backup zainstalowanych programów i przywrócić je na nowym ROMie ?

3. Czy nowy ROM od HTC posiada spolszczenie TF3D i czy zawiera Sunnysoft InterWrite ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi
Pozdrawiam

*

Offline lukasek101

• *
  • 70
    • ZHU VARIA
  • Sprzęt: HTC LEO
Odp: Wgrywanie modyfikacji wyglądu
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 08, 2009, 23:26:27 »
1. jezeli to instalacja w cabie to na 90% tak, ale to zalezy od modyfikacji
2. zobacz programik spb backup, ale przy zmianie romu lepiej tego nie robic, chyba ze instalujesz standarodwy rom bez modyfikacji, bo romy gotowane maja niektore programy juz poinstalowane i tweak'i porobione
3. tu Ci nie pomoge, bo uzywam angielski rom

*

Offline kotopies

• 422
  • Sprzęt: Xperia T
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 08, 2009, 23:56:57 »
3. każde tf3d ma język polski i można ustawić na polski (@lukasek101, też sobie możesz ustawić polskie tf3D, no chyba że po prostu nie chcesz).

wyjątkiem od tej reguły są jakieś głęboko modowane manille, czasem ktoś chce zabłysnąć i coś tam udostępnia, zapominając że wyciął inne języki...

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 09, 2009, 16:29:14 »
1. jezeli to instalacja w cabie to na 90% tak, ale to zalezy od modyfikacji

a wiesz może czy te 90% tyczy się Yota Contacts, psShutXP i Slide to answer ?
i czy nowy ROM od HTC zawiera Sunnysoft InterWrite (bo bardzo polubiłem tą klawiaturze) ?

Pozdrawiam

*

Offline majsterek

• **
  • 129
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 09, 2009, 17:01:51 »
i czy nowy ROM od HTC zawiera Sunnysoft InterWrite (bo bardzo polubiłem tą klawiaturze) ?

Codzi Ci o Sunnysoft InterWrite Pro - czyli nakładkę spolszczającą do romu czy o Sunnysoft InterWrite keyboard - czyli klawiaturę(płatny soft jeśli dobrze pamiętam)?

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 09, 2009, 17:09:35 »
Chodzi mi o Sunnysoft InterWrite Pro 9.5. Mój błąd, źle sie wyraziłem ale chyba Sunnysoft InterWrite Pro 9.5 też zawiera jakąś klawiaturę w sobie? Przynajmniej tak to wygląda, bo jak wchodzę w tą aplikacje to też są zakładki związane z klawiaturą.