Warto brac Diamonda w Erze?

• 5 Odpowiedzi
  • 1632 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline redi

• 636
  • Sprzęt: NavRoad DUXO, Toshiba Encore
Warto brac Diamonda w Erze?
« dnia: Lipiec 22, 2008, 20:35:47 »
W tym tygodniu beda dzwonic do mnie z telefonem. Nie powiem napalilem sie na te MDA.\Bede korzystal tez z nawigacji (troche maly ekran jak w obecnym pda-n). Zastanawiam sie tez na samsungiem omnia. Czekac na samsunga czy brac mda compact iv.

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Warto brac Diamonda w Erze?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 22, 2008, 20:49:03 »
cięzko spekulowac na temat czegoś czego nie ma na rynku. po samych parametrach nie można wywróżyć niezawodności, która w przypadku samsungów pozostawia wiele do życzenia. Sam Diamond jest udaną konstrukcją, trochę Era popsuła zabawę swoją wersja ROMu ale nieznacznie. Jeśli chodzi o mnie, nie czekałbym na Samsunga.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline redi

• 636
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 22, 2008, 21:00:08 »
A jak z nawigacja na tym sprzecie? W sumie korzystam z tego codzinnie.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 22, 2008, 21:52:51 »
ja  osobiście mam diamonda, compacta miałem kilka minut w ręku. Na Diamondzie programy działają bez najmniejszego problemu. Fix troche powolny, ale jest AGPS i gdy juz złapie, trzyma stabilnie
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline nemesis

• **
  • 191
  • Sprzęt: MDA Compact 4 / iPhone 3G / BB Bold
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 23, 2008, 00:23:16 »
Mam compacta 4 z ery + Automapa 5.07 Polska.
Bardzo wolno wylicza trasy, ale nawiguje bez problemu.
Sprzęt: Era MDA Compact 4

*

Offline redi

• 636
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 24, 2008, 08:51:15 »
No i zamowilem. Ma byc z zestawiem nwigacyjnym, bo bez juz nie mieli i ponad 2 tygodnie oczekiwania, poza tym dodawali uchwyt i ladowarke do zestawu a i tak musialem ja kupic, tylko ten TT mi nie potrzebny, wole AM, 2,5 roku temu mialem na GO 7xx lub 5xx i sie zrazilem, jak dojdzie to dam znac co to za uchwyt i ladowarka, bo reszte kazdy zna
Napisane: Lipiec 24, 2008, 08:45:53
Teraz zastanawiam sie na pokrowcem. Co myslicie o tym modelu HTC Touch Diamond Pouch Case PO S322 taki standardowy do paska lub HTC Touch Diamond Pouch PO S390 cos jak schowek na okulary. Ten do spodni ma zalate, ze mozna go przypiac do paska, ale raz chyba zgubilem sam pokrowiec bez telefonu na szczescie a ten drugi nadaje sie do kieszeni. Moze ma ktos ten S322 i jak wyglada jego zapiecie do paska czy wejdzie do kieszeni, bo ten z nokii juz do kieszeni nie wlazil.