0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja używam programu regedit i tam mam opcję w jaki sposób mam zapisac daną wartość: binary, decimal, hexidecimal i wybieram hexidecimal. Jelsi nie wiesz ja zmienić to wpisz wartość zamiast 415 (hexidecimal) na 1045 (decimal)
http://rapidshare.com/files/124078300/ciuxxxon.cab.htmlZrobiłem caba co uaktywnia polskie touchflo i dodaje jeszcze parę bajerów1. zmienia touchflo na Polski2. Lepszy comm. manager (wyłącznik 3g)3. przyspiesza działanie touchflo 3d (szybciej działa animacja)4. podmienia plik biotouch.exe (na niekatywny) w windowsie bo w diamondzie nie ma biotouch a tylko zamula pamięć i system - uwalnia 1,5- 2 mb ramu !!
U mnie wywala błąd przy instalacji:'Installation was unsuccessful. The program or setting cannot be installed because it does not have sufficient system permissions'Dlaczego?
zmiana ręcznie na 415 działa faktycznie , pogode mam dobrze bez błędów jak u "modrzew" , edytowac rejestr htc jest też prosto z poziomu kompa stacjonarnego programem CeRegEditor , jest po polsku. Również dzięki za info o takiej możliwości
już też wlaśnie mam "krzaki" , wszystko było dobrze na romie oryginalnym ze sklepu , jak sobie wgrałęm rom 1.37.456 to po przywróceniu systemu sprite back'upem pojawiły się 1AA...