TF3D i kalendarz

• 0 Odpowiedzi
  • 885 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline KOMTUR

• 44
  • Kandydat na Wielkiego Mistrza :)
    • jarekmrzyglod.com - fotograf dla Ciebie
  • Sprzęt: Samsung Note4, S5, Note 10.0, Tab4
TF3D i kalendarz
« dnia: Wrzesień 18, 2008, 15:45:29 »
Witam

Mam maly problem z TF3D. Otóz nie odświeza mi on danych z kalendarza.
Zalozmy ze o 18 mam wpisane spotkanie to pokazuje mi on przez caly dzien spotkanie, ale o 19 dalej mi pokazuje spotkanie z 18 mimo ze bylo wpisane 18-18.30. Dodatkowo o 20 mam nastepne spotkanie a on dalej uparcie pokazuje to o 18.
Po Soft Resecie wszystko jest ok, pokazuje spotkanie z 20.

Na zdjęciach widzialem tez, ze TF3D pokazuje kilka spotkan z danego dnia. U mnie zawsze tylko jedno , to które jest pierwsze dzisiejszego dnia.
Rano pokazuje mi tylko slowo Kalendarz, bez zadnych spotkan, mimo ze w kalendarzu one sa.

Mam rom 3.2a FullWypas by qsqa radio 07 i SToday pracujacy w tle, a na nim PocketBreeze i iLauncher, ale to akurat nie ma znaczenia bo na golym tez tak mialem.

Dodam jeszcze, ze nie wiem jak było na zwykłym ROMie, bo jak tylko wydostalem go z pudla to go sflaszowalem na Rom by qsqa :), a w druga strone mi sie nie chce wracac.

Moze cos zmienilem w AC lub DT i nie wiem?

Ma ktos podobny problem?
Nie chce mi sie co jakis czas resetowac sprzetu bo to bez sensu, moge luknac tez w PocketBreeze ale wolalbym miec to na TF3D.

Wiekszosc spotkan wpoisywana jest przez duzego Outlooka, jesli to ma jakies znaczenie.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 16:00:28 wysłana przez KOMTUR »