TF2D na Diamond

• 6 Odpowiedzi
  • 915 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline idas

• **
  • 169
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond
TF2D na Diamond
« dnia: Grudzień 25, 2008, 02:59:19 »
Witam,

Próbował ktoś instalować TF2D na Diamondzie? Działa to poprawnie?

*

Offline xdizz69

• 25
  • Sprzęt: HTC Desire
Odp: TF2D na Diamond
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 25, 2008, 10:08:12 »
działa, tylko jest strasznie malutkie:)
Hitler i Bormann stoją przed mapą i planują ważną akcję. Wchodzi Stirlitz z pomarańczami, wyciąga aparat fotograficzny, robi zdjęcia mapy i wychodzi. Hitler zdziwiony pyta Bormanna:
- Kto to był?
- Stirlitz, radziecki szpieg.
- Czemu go nie aresztujesz

*

Offline idas

• **
  • 169
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 25, 2008, 20:58:06 »
A próbował ktoś tego TouchFLO 2d for VGA Devices ?
Mnie najbardziej interesuje kwestia odinstalowania w razie problemów - czy jest możliwa?

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 26, 2008, 00:56:10 »
A próbował ktoś tego TouchFLO 2d for VGA Devices ?
Mnie najbardziej interesuje kwestia odinstalowania w razie problemów - czy jest możliwa?

Dlaczego kusi Cie projekt którego nowszą wersję masz on board?To takie zaślepienie czy nie potrafisz odczytać numeru wersji TF3D?
Odpowiem Ci na pytanie,tak da się odinstalować :|
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 26, 2008, 00:57:25 »
Kolejny post z dziwnymi problemami... za chwilę przeczytamy pytanie w stylu co zrobić by odebrać połączenie - czy się da.

Chesz coś sprawdzić to to zrób, jesli nie potrafisz czytać po angielsku na XDA to zawsze możesz zrobić Backup tego co masz na sprzęcie i zainstalować dany probram.

Jeśli programu nie da się odinstalować to najczęściej osoba która go zamieściła o tym pisze.
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

*

Offline idas

• **
  • 169
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 26, 2008, 02:18:56 »
Kurde ludzie...Czy ja sie pytam np. po co zmieniacie ROMy co chwile? Mnie to nie interesuje. Pytam, bo chce sie pobawic. Glebiej nie powinniscie w ogole wnikac, bo nie o tym jest temat.

Moze nie sprecyzowalem: interesuje mnie informacja, czy na romach Duttyego [jesli ktos wgrywal tf2d] nie bylo problemu z jego usunieciem. Wiadomo, ze mozna zrobic backup plikow, ale mnie co chwila WM "zaskakuje", wiec wole sie upewnic. To, ze komus dziala, badz nie dziala na innym romie mnie nie interesuje. A watek przeczytalem, tylko ze nie ma wzmianki o romie duttiego.

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 26, 2008, 14:08:10 »
Ja bym stwierdził że napewno nie sprecyzowałeś.

Nie było nawet słowa o tym jakiego ROMu używasz. Chodzi o to że użytkownicy odpowiadają na postawione pytanie a nie na to co zadający sobie myśli ale tego nie pisze....

P.S. WM może i zaskakuje ale jak zrobisz backup to napewno Ci go nie zje  :ok: Pobawić to się można instalując i testując oprogramowanie a nie pytając o to innych... bo gdzie tu element zabawy z oprogramowaniem?
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA