tapety dla Diamonda

• 11 Odpowiedzi
  • 2242 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tapety dla Diamonda
« dnia: Lipiec 30, 2008, 17:04:04 »

*

Offline piotrek_l

• **
  • 145
  • Sprzęt: LEO :)
Odp: tapety dla Diamonda
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 30, 2008, 21:51:18 »
a jak podmienic tlo touchflo na jedna z tych tapet?

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 31, 2008, 10:06:07 »
Przegraj tapety do katalogu Internal Storage\Content\Wallpaper i w zakładce Ustawienia kliknij na Tapeta

*

Offline Piti81

• **
  • 138
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 01, 2008, 14:17:49 »
Polecam Wam przepiękne tapety dla Diamonda w wersji premium zamieszczone na XDA-Dev:
http://rapidshare.com/files/134056270/Diamond_Premium_Wallpapers.rar

*

Offline meeron

• **
  • 106
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 04, 2008, 07:49:28 »
witam
czy u was po wrzuceniu duzej ilosci tapet przewijanie ich przestalo byc tak plynne jak wczesniej ?
htc diamond made in era

*

Offline tomwol

• 49
  • Sprzęt: C IV
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 04, 2008, 08:48:48 »
witam
czy u was po wrzuceniu duzej ilosci tapet przewijanie ich przestalo byc tak plynne jak wczesniej ?

Potwierdzam

*

Offline rafikkkk

• **
  • 236
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD + 8GB microSD, HTC TOUCH DIAMOND
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 04, 2008, 19:44:40 »
witam

u mnie tez troszke :mrgreen: Tak ostatnio tez zrobilem kilkadziesiat mp3 z okladkami i takze dosc znacznie spadla plynnosc przechodzenia tych albumow :-? ale to maly pikus:)

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz czy jest to wina oprogramowania(czyt. TF3D) czy moze sptrzetu i jego wydajnosci hmm... Interesuje mnie czy na Htc Touch Pro bedzie lepiej biarac pod uwage znacznie lepszy RAM i ROM ciekawe :ohreally:

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2008, 19:46:31 wysłana przez rafikkkk »
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest" Jan Paweł II

*

Offline sivy

• **
  • 178
  • Sprzęt: htc touch pro
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 04, 2008, 20:10:10 »
Jezu ludzie pomyślcie chwile, jest wiecej plków trzeba je przeczytać, dopiero wtedy wyswietlić pierdoły. więc im więcej tym dłużej.
Proste? Czy jeszcze jaśniej trzeba.

*

Offline meeron

• **
  • 106
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 04, 2008, 20:18:35 »
Jezu ludzie pomyślcie chwile, jest wiecej plków trzeba je przeczytać, dopiero wtedy wyswietlić pierdoły. więc im więcej tym dłużej.
ale czy ktos tu mowi ze tak nie jest ?
czytaj ze zrozumieniem
htc diamond made in era

*

Offline sivy

• **
  • 178
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 04, 2008, 20:20:00 »
witam

u mnie tez troszke :mrgreen: Tak ostatnio tez zrobilem kilkadziesiat mp3 z okladkami i takze dosc znacznie spadla plynnosc przechodzenia tych albumow :-? ale to maly pikus:)

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz czy jest to wina oprogramowania(czyt. TF3D) czy moze sptrzetu i jego wydajnosci hmm... Interesuje mnie czy na Htc Touch Pro bedzie lepiej biarac pod uwage znacznie lepszy RAM i ROM ciekawe :ohreally:

Pozdrawiam.

no niektórzy się zastanwaiają dlaczego tak jest wiec spiesze z wyjaśnieniem:) a i w TP nie bedzie inaczej ten sam proc może troche wiecej megahertzy ale niewiele i tov wszystko. Duzo można zrobić optymalizacja softu ale nie przesadzajmy.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2008, 20:22:06 wysłana przez sivy »

*

Offline rafikkkk

• **
  • 236
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD + 8GB microSD, HTC TOUCH DIAMOND
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 04, 2008, 20:31:07 »

Spokojnie! :D  wszystko jest jasne jak slonce :grin: Ja osobiscie pytam z czystej ciekawosci. Bawilem sie troszke iphonem i w dziale muzyki czy foto mimo duzej ilosci zdjec czy albumow plynnosc nadal byla na wysokim poziomie dlatego zastanawia mnie czy jest to wina tf3d czy samego sprzetu i czy na lepszej maszynie typu raphalel bedzie inaczej?

Pozdrawiam...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2008, 20:33:33 wysłana przez rafikkkk »
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest" Jan Paweł II

*

Offline sivy

• **
  • 178
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 05, 2008, 06:18:55 »
oko. to jesli o to chodzi to jest wina systemu operacyjnego. ms ma inne podejście do danych i apple inne tak samo symbian. generalnie w MS i wiecej bedziesz miał plików w folderze tym dłuzej bedzie trwało zaczytanie go. Pomoże tylko indexowanie ale to pozera zasoby procka i dyskowe. na zwykłm pcecie tego nie odczujesz ale w palmie mogą być drobne problemy.