Znikające miejsce w Diamodzie

• 4 Odpowiedzi
  • 890 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Znikające miejsce w Diamodzie
« dnia: Marzec 06, 2010, 14:08:17 »
Koledzy ma cie pomysł co może powodować brak pamięci w Diamencie? Nie instaluje nowych programow, nie sciagam nic nowego zapisywałem w pamięci wew, wszystko na kartę. Sms usuwam na bierząco. A pamięci cały czas ubywa. wawala mi juz prośbę o usunięcie programów z listy... Co może być powodem? W Windows mobile jest coś takiego jak zwykłym windowsie czyli jekies temp do czyszczenia?

Czy w katalogu Windows na diamencei też macie taki zawał różniych plików, w formie 2f4324rfqewe2manila

*

Offline damkol

• 837
  • Tajne przez poufne.
Odp: Znikające miejsce w Diamodzie
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 06, 2010, 17:28:16 »
Oczywiście jest coś do czyszczenia - szczególnie cache przeglądarek. Poszukaj sobie CleanTemp o ile dobrze pamiętam nazwę
tego programu.
Lost in universe.

*

Offline siwy05

• **
  • 236
    • wytaczanie, roztaczanie, tulejowanie otworów, szczecin, dojazd do klienta
  • Sprzęt: MDA Compact IV runing on WM 6.5.1 by Makeveral
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 06, 2010, 17:42:25 »
do tego poczta ma czasami jakies triki nerwowe i potrafi zajac wiekszosc wolnego miejsca, mimo zapisywania zalacznikow na IS, wtedy musimy wyczyscic i ponownie sciagac nowe maile, ustawiajac najlepiej na maile z ostatnich 30 badz 7dni
MDA Compact IV
HP dv2535ea

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 07, 2010, 13:57:03 »
Programu poszukam, ale sprawę wyjaśniłem, odpowiedzialna była Opera po czyszczeniu pamięci podręcznej znalazło się 20 mb

*

Offline przemeg

• **
  • 108
  • HTC jest jak Media Markt - nie dla idiotów
    • Mój chomik
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 07, 2010, 16:37:06 »
polecam program CleanRam, myślę że pomoże w sprawie czyszczenia tel z plików przeglądarki.