Synchronizacja

• 4 Odpowiedzi
  • 652 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Synchronizacja
« dnia: Sierpień 14, 2010, 14:16:15 »
Panowie mam problem, postanowiłem zmienić ponownie roma w moim tel i jak na złość komputer nie wykrywa tel. wgrałem od nowa wmdc, podręcznik dotyczący urządzeń systemu bla bla wgrywa się bez niczego natomiast centrum obsługi urządzeń z systemem windows mobile dochodzi w stanie do 85% i niby instalacja została ukończona a nadal jest kicha;/ HELP
« Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2010, 14:19:20 wysłana przez BlackLabel »

*

Offline cinek0111

• 45
  • Sprzęt: Milestone
Odp: Synchronizacja
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2010, 22:50:20 »
A może by tak spróbować zainstalować ROM z Internal Storage?
To nie jest rozwiązanie twojego problemu, ale zawsze jakaś metoda na ROM :) Po dalsze informacje odsyłam do FAQ i/lub Tips & Tricks :)

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 15, 2010, 09:58:01 »
żeby wgrać roma musiał bym połączyć tel z kompem a coś nie trybi;/ podłączam tel do kompa poprzez kabel usb, ładuje mi się ale komp nie wykrywa żadnego urządzanie, kiedyś wyskakiwał mi od razu dysk przenośny a teraz dupa;/
« Ostatnia zmiana: Sierpień 15, 2010, 10:06:19 wysłana przez BlackLabel »

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 15, 2010, 11:24:59 »
Odinstaluj program i przeczysc system np:Ccleaner i zainstaluj od nowa.Sprawdz czy kabel niejest nigdzie uszkodzony i jeszcze profilaktycznie zmiń port usb na inny

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 17, 2010, 13:28:09 »
no to tak panowie, zrobiłem format dysku, ba nawet 2dysków co za tym idzie od nowa win zainstalowałem. Kabel działa-ładuje mi się telefon bez problemu na każdym porcie usb ale żeby nie było zmieniłem kabel od lustrzanki i bez zmian, wg mnie nie chce mi się do końca zainstalować, po niby udanej instalacji na początku wyskakiwało mi czy chce umieścić skrót bla bla bla i od razu ten program się uruchamia a teraz nic. Mam tylko zainstalowany podręcznik dotyczący urządzeń z systemem Win Mobile