0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ta funkcjonalność jest realizowana w standardzie przez kołowe poświetlenie przycisku OK.
MSentinelhttp://forum.mobione.pl/index.php/topic,4181.0.htmlOS Remind MEhttp://www.1800pocketpc.com/2008/07/06/os-remind-me-v12-reminder-for-unread-sms-or-missed-call-notifications.htmlOba sprawdzone i działają z TF3DPolecam ten pierwszy, autorem jest polak i ma dodatkowo zakres godzin w jakich ma przypominać o nieodebranych rozmowach i sms-ach tzn np w nocy nie będzie cie niepokoił
Cytat: sierek w Sierpień 25, 2008, 20:18:13Ta funkcjonalność jest realizowana w standardzie przez kołowe poświetlenie przycisku OK.Ale ja mam na myśli sygnalizację dźwiękową. Jeśli telefon masz w kieszeni sygnalizacja optyczna jest nic nie warta.
Cytat: grzegorz01 w Sierpień 25, 2008, 20:26:12Cytat: sierek w Sierpień 25, 2008, 20:18:13Ta funkcjonalność jest realizowana w standardzie przez kołowe poświetlenie przycisku OK.Ale ja mam na myśli sygnalizację dźwiękową. Jeśli telefon masz w kieszeni sygnalizacja optyczna jest nic nie warta.Przeciez w systemie tez mozna ustawic dzwiek przychodzacego smsa i nieodebranego polaczenia.
a ja mam opcję Repeat nieaktywną...
Sprawdziłem metode longu i po zmianie w rejestrze dostawałem powiadomienia cały czas (po skasowaniu smsa też) aż przestawiłem to tak jak było.
Czy ktoś z kolegów ma wypróbowana aplikację poprawnie działającą z TouchFLO 3D na HTC Diamond która potrafi sygnalizować nieodebrane połączenia i SMS-y aż do momentu ich przeczytania ? Do tej pory korzystałem z Phone Alarm który ma taką funkcjonalność w dodatku szeroko konfigurowalną ale chcąc korzystać z TouchFLO 3D nie da się pogodzić obu aplikacji.
Cytat: grzegorz01 w Sierpień 25, 2008, 17:08:54Czy ktoś z kolegów ma wypróbowana aplikację poprawnie działającą z TouchFLO 3D na HTC Diamond która potrafi sygnalizować nieodebrane połączenia i SMS-y aż do momentu ich przeczytania ? Do tej pory korzystałem z Phone Alarm który ma taką funkcjonalność w dodatku szeroko konfigurowalną ale chcąc korzystać z TouchFLO 3D nie da się pogodzić obu aplikacji.SecondToday i phone alarm dziala jak zloto w nowej wersji - w/g forum phonealarmu ma byc poprawione integrowanie z TF3D