Witam,
Ja mam problem tego typu:
Na świeżo wgrany rom wrzuciłem automapę 6.2.0 PL. Odpaliłem ją z 2 razy wszystko bylo ok. Następnego dnia przy próbie odpalenia automapy po prostu się wyłączała. Pojawiała się informacja iż następuje odpalanie i po chwili padało. Odinstalowałem automape, zainstalowałem na nowo - odpaliłem i chodziła, każde następne próby konczyły się fiaskiem. W koncu stwierdzilem, ze to moze cos z "crackerem" lub zmiana licencji, w tym samym programie, wiec odinstalowalem i zainstalowalem na nowo. Wrzucilem recznie witaminke oraz uzylem innego programu do zmiany danych licencji. Wszystko chodzilo pieknie, odpalala sie bezproblemowo. Zrobilem soft reset itd. i caly czas sie odpalala. Po pol godziny chcac wlaczyc AM wystapil znowu ten sam problem. Po wielu probach autoamapa sie odpalila, pozniej znowu, ale gdy wygisilem wyswietlacz znowu nie dzialala. Generalnie raz na duza ilosc prob sie wlaczy. Wie ktos moze o co chodzi? Jakies sugestie? Dodam, ze po zminimalizowaniu AM, użycie procka jest na poziomie 75%, więc wszystko gra.
[mod]Witaminy są w aptece, kup sobie oryginał i nie kradnij, to nie będziesz mieć problemów!!![/mod]