Sunnysoft InterWrite PL

• 9 Odpowiedzi
  • 13084 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bbq

• *
  • 60
  • Sprzęt: Iphone 3GS 8GB, Samsung Galaxy i-5700, HTC Diamond
Sunnysoft InterWrite PL
« dnia: Sierpień 09, 2008, 11:05:32 »
Witam,

przypadkowo odinstalowalem nakladke z j. polskim pamietam tylko ze nazywala sie tak jak w tytule, czy moglby ktos sprawdzic jaka wersja jest do Diamonda zebym nie wgral czegos innego....bo na necie znalazlem kilka roznych wersji na stronie producenta.

dzieki wielkie
pozdrawiam

*

Offline grudzien86

• *
  • 53
  • Sprzęt: HTC Diamond, Iphone 3GS
Odp: Sunnysoft InterWrite PL
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 09, 2008, 17:19:18 »
Zrób HARD RESET i będzie ponownie Interwrite.
PROven ROM Diamond edition 1.02

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 11, 2008, 06:50:17 »
Zrób HARD RESET i będzie ponownie Interwrite.

Siemka, zrobilem harda reseta (tzn ten czerwony przytrzymalem do wylaczenia) i po wlaczeniu nic sie nie zmienilo :(

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 11, 2008, 09:15:02 »
Przeprowadzanie resetowania pełnego (HR)
1. Wyciągnij rysik.
2. Przy włączonym urządzeniu naciśnij i przytrzymaj przyciski ZMNIEJSZENIE GŁOŚNOŚCI i ENTER, następnie rysikiem naciśnij przycisk RESET.
3. Zwolnij przycisk RESET, trzymając wciśnięte ZMNIEJSZENIE GŁOŚNOŚCI i ENTER aż do momentu wyświetlenia na ekranie następującego komunikatu:
Ta operacja spowoduje usunięcie wszystkich danych osobistych i przywrócenie wszystkich ustawień do wartości domyślnych producenta. Aby przywrócić fabryczny stan urządzenia, naciśnij przycisk zwiększenia głośności. Aby anulować, naciśnij dowolny inny przycisk.
4. Zwolnij przyciski ZMNIEJSZENIE GŁOŚNOŚCI i ENTER, a następnie naciśnij przycisk ZWIĘKSZENIE GŁOŚNOŚCI, aby przeprowadzić resetowanie pełne lub naciśnij dowolny inny przycisk, aby anulować resetowanie.
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 11, 2008, 11:32:12 »
luuuuu pomoglo :P niewiedza boli - bede musial ponownie powgrywac nieco aplikacji ale jest polski wiec nie jest zle :)

dzieki wielkie

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 11, 2008, 12:55:37 »
ten polski to mi tak spowolnil ze pierwsze co zrobilem to go usunąłem, wylacz go w opcjach zobaczysz roznice zawsze mozesz wlaczyc a po odinstalowaniu jeszcze lepiej
touchflo3d wystarczyw w rejestrze zmienic i tez jest po polsku bez nakladki

Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline bbq

• *
  • 60
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 11, 2008, 13:04:28 »
zauwazylem wlasnie. Jak odebralem telefon z wgranym polskim tak naprawde chodzil szybciej niz teraz po hard resecie.....i potwierdzam na angielskim smiga az milo a tu musze odczekac nieco aby zobaczyc chociazby zdjecia pod touch flo..

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 26, 2008, 21:22:24 »
ten polski to mi tak spowolnil ze pierwsze co zrobilem to go usunąłem, wylacz go w opcjach zobaczysz roznice zawsze mozesz wlaczyc a po odinstalowaniu jeszcze lepiej

Ze mowisz jak w rejestrze zrobic zeby bylo polskie TF3D bez Sunny ? ;)

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 27, 2008, 11:47:23 »

Może wyjaśnisz jak to zrobić?
Używałem wcześniej przed Diamondem Looxa 720 i jak wywaliłem spolszczenie to zapiałem z zachwytu. Jak więc zmienic rejestr zeby pozostał polski bez wyrzucania Interwrite?

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 27, 2008, 12:04:21 »