softkey

• 8 Odpowiedzi
  • 899 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

softkey
« dnia: Czerwiec 05, 2009, 13:54:03 »
witam

mam mały problem a własciwie dwa

1 zapodałem rom Shine_On 2,4 i nie działa mi przewijanie wokół srodkowego przycisku - da sie to właczyc wyłaczyc i wjakikolwiek sposób       edytowac ta funkcjonalnośc??

2 chciałbym w wyzej wymienionym romiku zmienic funkcje pod sofkey w TF3D
a dokładniej w zakladce home pod prawym ma programy a pod lewym telefon chciałbym zmienic lewy na kontakty a prawy na na notatki

mam swiadomość ze musze pogrzebac w rejestrze ale walczac z tym samemu mogłbym zostac z dośc ładnym czarnym przyciskiem do papieru ;-)

z góry wielkie dzieki za helpa

pozdro

*

Offline piozus

• **
  • 174
  • Sprzęt: BB Z10
Odp: softkey
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 05, 2009, 14:31:00 »
Drugie pytanie kwalifikuje ten temat do zamknięcia... :-| - szukaj w FAQ/tips&tricks
lub chociaz wpisz to w wyszukiwarkę  :S
-------------------------------------------------------------------------------------------
Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 05, 2009, 15:10:58 »
widziałem tips nr 5 ale dotyczy on innej funkcjonalnosci a ja  nie wiem jak podpisac kontakty i notatki

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 05, 2009, 15:16:45 »
Grzebiąc w rejestrze możesz doprowadzić co najwyzej do HR, więc popróbuj. Niestety szukajka się kłania, wszystko jest. Prościej jak chcesz to napisz do posiadacza Diamonda na PW i pogadacie na GG
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 05, 2009, 16:57:17 »
nie używam manilli ale zawsze możesz skorzystać z programu keyswop.jest to program do zmiany softkey-ów  :grin:
HTC One V

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 05, 2009, 16:59:09 »
nie używam manilli ale zawsze możesz skorzystać z programu keyswop.jest to program do zmiany softkey-ów  :grin:

A jeszcze lepszy jest SoftkeyManager obsluguje zarowno softkeye manili jak i zwyklego Todaya.

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 05, 2009, 23:00:35 »
mam sofkeymanager ale nie jestem w stanie zmienic sofkeyiji w TF3D alebo ja ja czegos nie widze i nie kumam

*

Offline yo

• 971
  • Sprzęt: fajny Leo, galaxy tab p1000
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 06, 2009, 02:29:13 »
taką opcję można znaleźć również w advanced configuration tool
end of fear
yo is here

*

Offline Rysiekm20

• 448
  • Sprzęt: HTC DIAMOND, HTC HERO
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 06, 2009, 17:02:51 »
mam sofkeymanager ale nie jestem w stanie zmienic sofkeyiji w TF3D alebo ja ja czegos nie widze i nie kumam

zawsze jak zmieniasz w softkeymenager lub ACT to pózniej zapisz i SR i musi działać
Rom Dark Innovation 2