Smsy

• 0 Odpowiedzi
  • 870 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Smsy
« dnia: Sierpień 04, 2008, 15:49:43 »
Witam,
Mam kilka pytań.

Jeżeli wysyłam smsa z potwierdzeniem odbioru za pomocą Jeyo i pózniej zaznaczam wszystkie wiadomości jako odczytane to na telefonie i tak mam chmurkę na górze z info że wiadomość została dostarczona. Jest to o tyle upierdliwe że jeżeli wyślę wiadomości kilka czy kilkanaście to potem muszę się naszukać na telefonie żeby wszystkie potwierdzenia usunąć. Co Ciekawe teinformacje pojawiają się nawet wtedy gry opróżnię cały inbox i kosz w telefonie... Wygląda to tak jakby system zapamiętywał..

dwa nie do końca rozumiem słownik t9 ... w tym telefonie... Załóżmy że chce napisać zrobiłem ale w słowniku nie ma zrobiłem jest tylko zrobił.   normalnie mógłbym w tym momencie wyłączyć t9 i dopisać em normalnie, ale tutaj jeżeli się kliknie na koniec słowa to on automatycznie dostawia ostatnie z t9 czyli wygląda to tak wpisuję do zrobił klikam na koniec i chce wpisać em a pojawia mi się zrobiłzrobił.....

trochę chaotycznie ale mam nadzieję ze wiecie o co chodzi.

i pytanie jak zmienić przypisania programów.
chciałbym mieć inny program z kontaktami  jako kontakty domyślne ale nie bardzo wiem gdzie to zmienić...