Słuchawki Creative ep-630 do diamond'a?

• 34 Odpowiedzi
  • 6283 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marcc

• *
  • 58
  • Elektronika na cóż ona :)
    • Design Buro
  • Sprzęt: Htc Diamond I
Odp: Słuchawki Creative ep-630 do diamond'a?
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 13, 2009, 00:19:18 »
Panowie co do sluchawek to Motorola S9

standard a2dp, dzilaja po BT, i sa genialne, graja pieknie, maja piekne basy, obsluguja do tego rozmowy telefoniczne, maja dodatakowe klawisze, pt znina kawalka glosniej ciszej, stop play odbierz wykonaj tel... wlasciwie samowystarczalne, sa poprostu genialne

pokazalem kilku osobom, kilk aposluchalo i przesiadlo sie z kabli na S9 i teraz sobie sluchaja z zadowoleniem

jedyna awaria to to ze nie da sie sluchac radia :( - chyba ze jest jakis patenet na to ??? zeby radio sluchac przy sluchawkach BT
historia choroby:
Nortel >> Ericsson R 320 >> Ericsson R 380 >> Siemens SK 65 >> Toshiba g900 >> Htc Diamond I >>  Sony Xperia I >> Htc Diamond I >>  Samsung Omnia II  >> Htc Diamond I :)

*

Offline ziupo

• 329
« Odpowiedź #31 dnia: Maj 13, 2009, 11:21:56 »
Trzeba podpiąć sam wtyk od słuchawek i przekierować dźwięk na słuchawki BT.
Mniej miejsca zajmie przejściówka extUSB-miniJack.

Pasują Ci takie jednolite słuchawki? Mi bardziej pasują takie, do których mogę podpiąć dowolne słuchawki, ale to już kwestia tego co kto lubi.

*

Offline marcc

• *
  • 58
  • Elektronika na cóż ona :)
    • Design Buro
  • Sprzęt: Htc Diamond I
« Odpowiedź #32 dnia: Maj 13, 2009, 22:01:19 »
przerobilem multum sluchawek i zadne tak piknie nie graly, do tego sa komfortowe w noszeniu, nie bola uszy, jest kilka wkladek dousznych

przykladem dobrym jest to jak sprawdzaja sie w czasie jazdy rowerem po lesie albo na trasie trudnej technicznie kiedy jedziemy w dol - muzyczka sobie gra a ja brykan na do; oczywiscie gra tak zeby nie rozpraszac... a sluchawki sa nadal na miejscu i sa jakby nieobecne wagowo

generalizujac sa naprawde godne uwagi
historia choroby:
Nortel >> Ericsson R 320 >> Ericsson R 380 >> Siemens SK 65 >> Toshiba g900 >> Htc Diamond I >>  Sony Xperia I >> Htc Diamond I >>  Samsung Omnia II  >> Htc Diamond I :)

*

Offline Dahaka06

• 18
  • Zabójstwo to ekstremalna forma cenzury
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond Dark Innovation 2 (v7.0) by Krzysiecw
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 04, 2009, 15:03:25 »
Hej  ziziok

Znalazłem zdjęcie przerobionych przez ciebie słuchawek ze standardowych. Jak rozłożyłeś i nic nie zepsułeś? Ja tez mam zamiar zrobić podobnie i boje się że coś rozwale i nie będzie się nadawało. Jak rozłożyłeś to małe czarne do odbierania rozmowy. Czy napiszesz mi jakąś instrukcję?
Z góry dzięki.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 15:05:09 wysłana przez Dahaka06 »
Jeśli mój sąsiad codziennie bije swoją żonę, ja zaś nie biję jej nigdy, to w świetle statystyki obaj bijemy je co drugi dzień.

*

Offline ziziok

• 48
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 04, 2009, 17:03:57 »
Instrukcja pojawi się wkrótce, w osobnym temacie

Już zrobione:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=136005.0
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 18:40:28 wysłana przez ziziok »