0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Taka daje rade? http://allegro.pl/item427664122_oryginal_htc_cc_c100_ladowarka_do_htc_mda_spv_fv.html Gdzies czytalem ze musi miec odpowiednia moc bo przy wlaczonym gps w upalnie dni diamond sie wylacza, ale nie moge tego znelsc...
Diamond w upalny dzień potrafi się wyłączyć, ale nie z powodu zbyt małej mocy ładowarki tylko przez to, że ładowanie się wyłącza z powodu zbyt wysokiej temperatury baterii.
Cytat: Klusek w Wrzesień 10, 2008, 22:01:07Diamond w upalny dzień potrafi się wyłączyć, ale nie z powodu zbyt małej mocy ładowarki tylko przez to, że ładowanie się wyłącza z powodu zbyt wysokiej temperatury baterii.Aaaa to dlatego mnie sie nie wyłączał bo mam uchwyt na kratce nawiewu klimy i Diamond jest lodowaty (żart)a tak naprawde to nie udało mi się zaobserwować aby takie cóś się przydarzyło.A trochę jeżdże...
Wszystko zakupione na Alledrogo ale u dobrego dostawcy.Uchwyt do kratki oraz głowica
Dostawca uchwytu jest na zdjęciu - wpisz w Allegro i masz.Oni sprzedają wszelkiej maści uchwyty i głowice do telefonów i PDA.Nie mam ci jak wykonać tych zdjęć , sprzedałem Diamond'a i kupiłem TP.
Na rogach i na srodku to moze ci sie porysowac. Ja mam tak od codziennego wkladania, ale to niewiele widac. TRoche majta sie mda w takim ucwycie jak masz to pinowo yo u dolu sa luzy
Cytat: "Jaro" w Wrzesień 11, 2008, 22:53:33Dostawca uchwytu jest na zdjęciu - wpisz w Allegro i masz.Oni sprzedają wszelkiej maści uchwyty i głowice do telefonów i PDA.Nie mam ci jak wykonać tych zdjęć , sprzedałem Diamond'a i kupiłem TP.A uchwyt jest cały plastikowy czy ma jakąś gąbeczkę? Patrzyłem na te uchwyty, ale trochę boję się, że ten plastiko coś może mi zniszczyć. A jak wiadomo Diamond nie nalęży do pancernych.pozdawiam
A ja kupilem zwykla ladowarke w supermarkecie za 10zl do motorolli. Interfejs jest ten sam. Laduje mi w samochodzie bardzo dobrze. Chodzi GPS a zalozmy od 0% naladowania po jakichs 300km mam 100%. Czyli mozna
Kupiłem oryginalną i było warto. Ładna i daje 2A!http://allegro.pl/item415671707_ladowarka_samochodowa_htc_clm10d_050_mda_spv_xda.html