To ja mam jedno pytanko - nie chcę zaczynać nowego wątku, ale chciałbym zasięgnąć rady względem blokowania klawiatury i ekranu. Ponieważ wałkowałem już S2U2 i nie działał tak jakbym chciał, to opisze swój cel, a Wy może powiecie czy macie zrobione tak samo, a jeśli tak to przy użyciu którego programu:
- Blokada uruchamiana tylko przez wciśnięcie przycisku POWER celem wygaszenia ekranu. Blokowany jest ekran (klawisze nie koniecznie)
- Odebranie rozmowy przyciskiem sprzętowym powoduje odblokowanie urządzenia i blokada nie działa do momentu następnego jej wywołania przyciskiem power
S2U2 ma tą zaletę, że wciśnięcie powera powoduje wywołanie blokady, ale odebranie rozmowy jej nie wyłącza, bo po rozłączeniu blokada sama wraca, a tego nie chcę. AnswerKeys Disabler w ogóle nie działał. To znaczy chyba działał, bo jak próbowałem go odpalić ręcznie, to pisało, że już jest aktywny. Ale nie robił absolutnie nic. Wciskając power sprzęt był po prostu odblokowany, można było robić co się chciało, więc jakby blokada mało użyteczna w przypadku noszenia np. w spodniach, bo można przypadkowo power wcisnąć i co wtedy? Także S2U2 wydał sie działać najsensowniej, tyle że niestety rozłączenie rozmowy natychmiast blokuje urządzenie i np. okno "Zapisz nowy numer w kontaktach" znika, a nieraz by się przydało. Poza tym po ponownym odblokowaniu trzeba pozamykać okna telefonu... Macie jakąś radę na to wszystko?