Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Diamond
folia do MDA COMPACT IV
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
folia do MDA COMPACT IV
6 Odpowiedzi
782 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ppbb
42
Sprzęt: Galaxy S2 JB
folia do MDA COMPACT IV
«
dnia:
Lipiec 31, 2010, 18:54:07 »
Witajcie,
mam problem z folią do MDA Compact IV, stara się zaczęła rozwarstwiać i rozpadać :/ muszę zakupić nową bo wygląda to kiepsko. Z tego co wiem, dołączane do zestawu są produkowane przez Brando, jest tak faktycznie? Jaką ewentualnie inną wybrać, żeby nie uszkodzić ekranu? Dzięki i pozdrawiam!
kriss1190
67
Sprzęt: Dell axim x51(416MHz) x51v(624MHz) axim x50v (624)
Odp: folia do MDA COMPACT IV
«
Odpowiedź #1 dnia:
Lipiec 31, 2010, 19:27:31 »
Według mnie najlepsza folia to bez klejowa moczysz ja pod kranem i nakładasz na ekran dzięki temu zawsze możną ja zdjąć nie niszcząc ekranu
kszychx
15
«
Odpowiedź #2 dnia:
Lipiec 31, 2010, 21:00:07 »
Folie Brando przylegają do ekranu na zasadzie oddziaływania elektrostatycznego, więc kleju tam nie uświadczysz.
Poprawnie nałożona jest idealnie neutralna i w niektórych przypadkach może nawet polepszyć jakość obrazu.
Naprawdę polecam bo na to zasługuje w 100%.
ppbb
42
Sprzęt: Galaxy S2 JB
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 01, 2010, 00:19:15 »
Cóż, w takim razie kupię Brando, nie wiem co stało się z tą, którą mam, ale wygląda jakby wewnętrzna warstwa odchodziła całymi płatami i przestała przylegać do ekranu. Myłem, moczyłem - dalej coś nie tak...
jelen91
31
«
Odpowiedź #4 dnia:
Sierpień 01, 2010, 22:21:56 »
mam pytanie o folie , jak mi sie raz odkleila bo byla zle przyklejona i teraz jest tak zakurzona i jak nakleilem to mam te pecherzyki , to da sie cos z tym zrobic czy do wyrzucenia??
kszychx
15
«
Odpowiedź #5 dnia:
Sierpień 02, 2010, 10:55:24 »
Woda z mydłem powinna pomóc. Jest to folia wielokrotnego użytku. Oczywiście jak jest tej firmy. Ja moją naklejałem w łazience po uprzednim naparowaniu i odczekaniu aż pyłki opadną, bo po odklejeniu folii ochronnej łapie takie rzeczy na maksa.
jelen91
31
«
Odpowiedź #6 dnia:
Sierpień 02, 2010, 23:07:47 »
dalem za nia 20 zł nei jest z poliweglanu tylko poli cos tam etenu PET czy coś;P
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »