Witam
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem diamonda. Standardowe oprogramowanie oprogramowanie było na tyle nie stabilne, że po wyjęciu z pudełka powiesiłem windowsa po 5 minutach

Postanowiłem spróbować alternatywnych romów. Zainstalowałem wersję 2.03.510.2 przygotowaną przez Billyj80 i narazie jestem bardzo zadowolony. System działa dużo szybciej i stabilniej. Ma też kilka rzeczy których mi wcześniej brakowało. Jednak jedna rzecz mnie zastanawia. W oryginalnym romie po wyłączeniu gprs auto attach ikonka E na pasku była szara, więc wydawało się, że owa opcja jest wyłączona. W tym romie zmieniony został zestaw ikonek na pasku. Nie wiem czy wyłączenie gprs auto attach działa czy nie, ponieważ ikonka E zawsze wygląda tak samo. Może ktoś wie czy po prostu ten zestaw ikonek nie przewiduje innej ikonki E przy wyłączeniu gprs auto attach czy po prostu coś nie działa i opcja ta jest włączona cały czas?
Czytałem, że włączony gprs auto attach zjada dość sporo baterii, diamond na oryginalnym romie bez tej opcji działał mi około 2-2,5 dnia, nie chciałbym żeby użycie baterii mi teraz wzrosło...