Restarty romow

• 3 Odpowiedzi
  • 599 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline gieras

• *
  • 80
    • opóźnianie wytrysku
  • Sprzęt: O2 Xda Mini S | HTC Touch Diamond | HTC Magic 32A
Restarty romow
« dnia: Lipiec 29, 2010, 13:13:37 »
witam,
zaprgnalem dzis zmienic rom w swoim diamenciku, wybor padl na  Eto.X/Eto.Y 2.1 [WM6.1.21057/SENSE 2.5.2016]. Wrzucilem rom na karte, zrobilem MTTY, rom sie zaistalowal. Niestety przy pierwszym restarcie telefonu, diamond znowu prosil mnie o kalibracje ekranu, i system od nowa sie organizowal. postanowilem wiec ze wroce do poprzedniego romu na ktorym wszystko bylo ok (KIMERA_v4.7_REVOLUTION_WWE), znowu MTTY, wszystko ok, niestety przy pierwszym resecie objawy identyczne jak wczesniej. nie mam pomyslu co robic dalej, probowalem HR, upgradeowac po kilka razy i nic, caly czas dzieje sei to samo. czy ktos sie z czyms takim spotkal ?
prosze o pomoc.
HTC Touch Diamond Kimera v4.7 REVOLUTION OS 21056

*

Offline damkol

• 837
  • Tajne przez poufne.
Odp: Restarty romow
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 29, 2010, 13:42:20 »
Ale o co chodzi, bo kalibracja ekranu po wgraniu romu/hr jest normalnym zachowaniem.
Lost in universe.

*

Offline gieras

• *
  • 80
    • opóźnianie wytrysku
  • Sprzęt: O2 Xda Mini S | HTC Touch Diamond | HTC Magic 32A
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 29, 2010, 22:01:39 »
chodzi o to, ze po kazdym wylaczeniu/resecie telefonu rom zachowuje sie jakby byl uruchomiony pierwszy raz, prosi o kalibracje, organizuje sei jak przy pierwszym wlaczeniu po hr, ustawienia, kontakty itd - wszystko jest czyste.
HTC Touch Diamond Kimera v4.7 REVOLUTION OS 21056

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond w PLAY
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 29, 2010, 22:38:28 »
Jeśli dobrze wykonałeś MTTY to nie powinno być takich jazd jakie masz. Przeczytaj jeszcze raz opis robienia MTTY i sprawdź dokładnie czy robisz według instrukcji. U mnie tak bywało czasami ale MTTY zawsze załatwiał sprawę.
HTC Touch Diamond
ROM: Windows Phone Mystique Titanium 2.3
Radio: 1.17.25.09 + Rilphone 1.15.25.14