Witam.
Przetestowałem radio z raphaela 1.14.25.35 z dołączonym i zainstalowanym plikiem 1.14.25.35 rillphone.dll.
Radio było testowane przeze mnie przez okres około 2 tygodni, telefon kilkukrotnie ładowany, praktycznie jednakowo używany (codziennie kilka rozmów, wifi, e-mail, sporadycznie gry i filmy, czasami muzyka).
Jeśli chodzi o "jakość" radia to była na dobrym poziomie, zasięg na prawdę dobry, wifi ok, a przede wszystkim gps- fix łapany w ciągu kilku sekund.
Problemem tego radia jest jedynie jego prądożerność, niestety po naładowaniu do 100% wieczorem, z rana stan baterii był na poziomie 95-93%

...
Przy dłuższym używaniu telefonu, np. grając w jakąś grę, można było rozładować go bardzo szybko.

Ja nie używałem go aż tak często więc mój najlepszy wynik co do baterii (900mAh) to max 1,5 dnia przy takim używaniu jak wypisałem wyżej.
Gps sprawował się rewelacyjnie nawet w dłuższej trasie... nie zgubił ani razu sygnału

Wifi- bez zastrzeżeń.
Polecam to radio z rillphonem ludziom, którzy nie przejmują się tym, że ciągle trzeba telefon ładować lub tym, którzy telefonu sporadycznie używają, aczkolwiek ci drudzy mogą doznać jak ja takiego wrażenia, że podczas każdego włączenia ekranu "ubywa" procentów na baterii

Jednym słowem radio to nie nadaje się na pewno do standardowej baterii diamonda- zbyt szybko bateria ta "znika"...
Co najważniejsze to dodam jeszcze iż radio to pracowało u mnie na romie Krzyśka Dark Innovation v6.0
Teraz zabieram się za test kolejnego radyjka również z dedykowanym do niego rillphonem. Za 2 tygodnie może znów go opiszę, testy będą wtedy bardziej wiarygodne. Rom pozostaje bez zmian

Pozdrawiam