Przeskakiwanie filmu (wczesniej bylo ok) Core Player

• 2 Odpowiedzi
  • 947 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline najman

• 488
Przeskakiwanie filmu (wczesniej bylo ok) Core Player
« dnia: Październik 03, 2008, 15:30:53 »
Ogladam odcinek po odcinku serial pitbull i ku mojemu zaskoczeniu nagle obraz zaczal przeskakiwac i sie zatrzymywac. Zaczelo sie to jak zatrzymalem odcinek 10 (akurat wszedl klient) i pozniej chcialem go wznowic i tak juz zostalo. Juz 2 razy robilem soft reset i dalej to samo. Nawet na wczesniejszych odcinkach ktore ogladalem pare godzin wczesniej obraz przeskakuje na Core player a wczesniej nic takiego nie mialo miejsca! Mam juz slaba baterie wiec to moze przez to? Odtwarzacza TCMP w ogole nie uzywam bo jest beznadziejny, prawie wszystkie filmy na nim przerywaja a na Core playerze chodzily zawsze plynnie az do teraz, ktos wie co jest? Filmy wszystkie AVI o wadze 350MB (wczesniej ogladalem odcinek o wadze 650MB o wiekszej rozdzialce i smigalo elegancko)

Odp: Przeskakiwanie filmu (wczesniej bylo ok) Core Player
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 30, 2008, 02:33:47 »
od jakiegoś czasu mam dokładnie ten sam problem. Może jednak ktoś zna odpowiedź :)

*

Offline najman

• 488
Odp: Przeskakiwanie filmu (wczesniej bylo ok) Core Player
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 30, 2008, 10:20:20 »
Strasznie mnie to wkurzalo ale doszedlem do tego. Wejdz w options->zoom i tam przestaw na cos innego niz teraz masz np na fit best, mi na fill screen chyba zaczelo przeskakiwac po jakims czasie i nie moglem dojsc dlaczego.