0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czytałem , nie mogę powiedzieć że co do każdego postu w każdym z nim ale opinie dotyczą rożnych wersji. Jak możesz napisz swoją opinię. Jeżeli nie chcesz urazić żadnego z "kucharzy" proszę napisz na priv.Mój wniosek (krótko) z wypowiedzi to najlepszy jest drugi wybór najszybszy lecz najmniej wybajerzony, Billy dobrze ugotowany skrojony na miare, korzystam z pierwszego Różne romy, cel jest jeden - najwięcej wycisnąć ze sprzętu. Jak ktoś ma swoje przemyślenia proszę o nie. Z góry dzięki.
Cytat: warper w Lipiec 28, 2009, 11:52:54Czytałem , nie mogę powiedzieć że co do każdego postu w każdym z nim ale opinie dotyczą rożnych wersji. Jak możesz napisz swoją opinię. Jeżeli nie chcesz urazić żadnego z "kucharzy" proszę napisz na priv.Mój wniosek (krótko) z wypowiedzi to najlepszy jest drugi wybór najszybszy lecz najmniej wybajerzony, Billy dobrze ugotowany skrojony na miare, korzystam z pierwszego Różne romy, cel jest jeden - najwięcej wycisnąć ze sprzętu. Jak ktoś ma swoje przemyślenia proszę o nie. Z góry dzięki.Jeżeli chciałeś wyrazić swoją opinie na temat tych ROMów, to jest stworzony temat gdzie można to zrobić - http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=114088.0.Poza tym, to popraw w tytule słowo "porównanie".Pozdrawiam
Tak jak napisał Krzysiek. Każdy jest inny i każdy znajdzie swoich zagorzałych zwolenników jak i krytyków.Zrób flash każdego z nich, testuj i wybierz ROM, który będzie najbardziej odpowiadał tobie.Pozdrawiam
Typu: wgrałem Rom X - nie leżał mi bo nie było tego czy tamtego