Witam,
Mam wrzucony Diamentowy ROM PL v 3.2 wersja FullWypas. Od tego czasu mam 2 problemy z SMS'ami i SToday
Problem z sms'ami polega na tym, że pojawia się jakiś dziwny komunikat Internet Explorera prezd utworzeniem SMS'a, tzn:
1 - przy tapnięciu Nowe... -> SMS , pojawia się komunikat Internet Explorera: "naciśnij przycisk OK aby kontynuować ładowanie zawartości strony" po kliknięciu OK, pojawia mi się normalne okienko do pisania sms'a. (rysunek nr 3 w załącznikach)
2 - po wybraniu jakiegoś kontaktu przez z TF3D Ludzie ->muszę klinąć dwa razy "Wyślij wiadomość SMS" (bo inaczej nic się nie pojawia), następnie pojawia się okienko z wyborem konta, wybieram SMS, i wtedy okienko tak jakby się "zawieszało", co widać na zdjęciu nr 1, po przewinięciu okienka w dół, ekran jest jak na zdjęciu nr 2 w załącznikach.
Problem z SToday polega na tym, że po kliknięciu SToday z głównego menu TF3D pojawia mi się czarny ekran, tak jak na zdjęciu nr 4.
Czy wiecie o co tu biega? ew. jak to poprawić bez wgrywania nowszej wersji ROM'u?
Pozdrawiam.