Problem z wiadomościami E-Mail...

• 2 Odpowiedzi
  • 459 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline muti

• *
  • 67
  • Sprzęt: Htc S710, Htc Touch Diamond, HTC HD2
Problem z wiadomościami E-Mail...
« dnia: Grudzień 05, 2008, 18:08:49 »
Witam.

Jestem tu nowy wiec sorki z gorki jesli dubluje temat.Mianowicie mam problem ze skrzynka e-mail, skonfigurowałem sobie klienta poczty i wszystko jest oki do czasu kiedy odbieram wiadomosci...wtedy stare wiadomosci ktore mialem w odbiorczej zostaja skasowane....i w taki oto sposop moja skrzynka moze miescic tylko tyle wiadomosci ile mam nowych.....i tak samo z wyslanymi niby wszystko oki ale nie zapisuje mki w folderze wyslane....spotkał sie z ktoż z takim problem?przeswietlilem wszyskie (chyba) opcje ale nic nie znalazlem aby przy odieraniu ,starych wiadomości nie kasował....Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Problem z wiadomościami E-Mail...
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 05, 2008, 20:24:37 »
Standardowo skrzynka w Windows Mobile (WM) tak ma. Jeśli masz mozliwość to ustaw sobie protokół IMAP albo zainstaluj innego klienta poczty.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline muti

• *
  • 67
  • Sprzęt: Htc S710, Htc Touch Diamond, HTC HD2
Odp: Problem z wiadomościami E-Mail...
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 05, 2008, 20:35:00 »
Dzieki.Raczej nie moge zmienic protkolu Bo portal uzywa POP3....wiec pozostaje mi inny klient.
A czy mogłbys cos polecic cos ciekawego :-|?