problem z podgloszeniem diamonda

• 8 Odpowiedzi
  • 1300 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z podgloszeniem diamonda
« dnia: Wrzesień 10, 2009, 11:13:02 »
witam, mam taki problem. sciagnolem plik audiopara3 po skopiowaniu go do folderu windows telefon powinien byc glosniejszy, jednak nawet nie moge go wklepac do windows'a. wyskakuje mi ze jest malo mmiejsca lub plik jest w uzyciu. prosze o pomoc z gory dzieki. sry za bledy i skladnie ale pisze z telefonu.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: problem z podgloszeniem diamonda
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2009, 11:15:46 »
Użyj darmowego total commandera (dla pocketów) i zrób to z jego pomocą bezpośrednio na Diamondzie.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline aope

• **
  • 235
  • Wiem, że nic nie wiem
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond, ROM: Gen.Y D2 R3 Radio: 1.13.25.24
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2009, 11:23:32 »
...albo zainstaluj dołączonego caba...
I znowu wydajemy pieniądze, których nie mamy, na rzeczy, których nie potrzebujemy, żeby imponować ludziom, których nie lubimy.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2009, 12:04:54 »
no wlasnie na forum jest tylko plik audiopara jak bys mogl uploadnac ten plik byl bym wdzieczny

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 10, 2009, 12:10:45 »
Ale cab jest w załączzniku, nie możesz go pobrać ?
Napisane: Wrzesień 10, 2009, 12:08:42
Tu masz link:

http://tomaszkap.wrzuta.pl/plik/acy6ETMNsBa/audiopara3_full_boost
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 10, 2009, 15:02:29 »
a ja mam takie pytanko.posiadam Rom taki jak w podpisie.zawarte w nim są trzy cab-y do podgłośniania PDA czyli standardowy dźwięk,ap_light.cab i ap_full.cab.zresztą stosują je chyba wszyscy kucharze.a pytanko to czy ten cab zawarty w tym wątku różni się jakoś od pozostałych? czy zdarzają się różne caby do podgłaśniania czy są to jedyne wymyślone?chodzi mi głównie o to że podgłaśniając tymi cabami głośnik strasznie charczy.ja wiem że jest on kiepskiej jakości,jak to wyczytałem na forum ale czy nie ma jakiś cabów że tak powiem lepszych i gorszych które by trochę basu dodały i głośnik byłby głośniejszy ale tak nie charczał?
HTC One V

*

Offline aope

• **
  • 235
  • Wiem, że nic nie wiem
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 10, 2009, 15:46:31 »
a ja mam takie pytanko.posiadam Rom taki jak w podpisie.zawarte w nim są trzy cab-y do podgłośniania PDA czyli standardowy dźwięk,ap_light.cab i ap_full.cab.zresztą stosują je chyba wszyscy kucharze.a pytanko to czy ten cab zawarty w tym wątku różni się jakoś od pozostałych? czy zdarzają się różne caby do podgłaśniania czy są to jedyne wymyślone?chodzi mi głównie o to że podgłaśniając tymi cabami głośnik strasznie charczy.ja wiem że jest on kiepskiej jakości,jak to wyczytałem na forum ale czy nie ma jakiś cabów że tak powiem lepszych i gorszych które by trochę basu dodały i głośnik byłby głośniejszy ale tak nie charczał?

Caba z załącznika używałem ze wszystkimi używanymi przeze mnie romami, a było ich trochę (obecnie na najnowszym Gen.Y). Nigdy nie miałem z nim problemów, zawsze wszystko działało dobrze. Wydaje mi się, że poszczególne wersje nie różnią się niczym i ten dołączony jest dokładnie tym samym, którego używasz.
Co do głośnika - niestety jest fatalny, stąd charczenie itp. Głośnik w Diamondzie to definitywnie najgorszy grajek, z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Jest fatalny i audiopara nie ma tutaj nic do rzeczy...
I znowu wydajemy pieniądze, których nie mamy, na rzeczy, których nie potrzebujemy, żeby imponować ludziom, których nie lubimy.

« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 10, 2009, 20:11:06 »
Powiem wam tak pobralem ten plik ale nie mam zielonego pojecia co z nim zrobic, napiszcie krok po kroku co mam zrobic. thx z gory

*

Offline aope

• **
  • 235
  • Wiem, że nic nie wiem
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 10, 2009, 22:59:49 »
Powiem wam tak pobralem ten plik ale nie mam zielonego pojecia co z nim zrobic, napiszcie krok po kroku co mam zrobic. thx z gory

Chryste...nagraj go na Diamonda, na Diamondzie uruchom ekplorator i kliknij na ten plik. Zainstaluj na urządzeniu (device), kliknij ok aby zrestartować pda.