a ja mam takie pytanko.posiadam Rom taki jak w podpisie.zawarte w nim są trzy cab-y do podgłośniania PDA czyli standardowy dźwięk,ap_light.cab i ap_full.cab.zresztą stosują je chyba wszyscy kucharze.a pytanko to czy ten cab zawarty w tym wątku różni się jakoś od pozostałych? czy zdarzają się różne caby do podgłaśniania czy są to jedyne wymyślone?chodzi mi głównie o to że podgłaśniając tymi cabami głośnik strasznie charczy.ja wiem że jest on kiepskiej jakości,jak to wyczytałem na forum ale czy nie ma jakiś cabów że tak powiem lepszych i gorszych które by trochę basu dodały i głośnik byłby głośniejszy ale tak nie charczał?
Caba z załącznika używałem ze wszystkimi używanymi przeze mnie romami, a było ich trochę (obecnie na najnowszym Gen.Y). Nigdy nie miałem z nim problemów, zawsze wszystko działało dobrze. Wydaje mi się, że poszczególne wersje nie różnią się niczym i ten dołączony jest dokładnie tym samym, którego używasz.
Co do głośnika - niestety jest fatalny, stąd charczenie itp. Głośnik w Diamondzie to definitywnie najgorszy grajek, z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Jest fatalny i audiopara nie ma tutaj nic do rzeczy...