BT Eksplorator plików...???

• 2 Odpowiedzi
  • 745 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wrn21

• 21
  • Sprzęt: MIO P560, XDA Ignito O2
BT Eksplorator plików...???
« dnia: Listopad 06, 2008, 22:30:55 »
Witam.
Czy ktos mi moze powiedzieć jak sie nazywa program do BT gdzie w programach bedzie folder EXPLORER BLUETOOTH..
Ugotowałem ROM i nie mam własnie takiego czegoś... :)

A drugie pytanie, czy jest jakiś program który bedzie mi pokazywał tapety jedna przy drugiej( chodzi o podglad - w tej chwili pokazuje mi same ikony i muszę otwierac kazda po kolei aby obejrzeć) chce zeby to wygladało tak jak w albumie TChFlo3.. W  opcjach nie ma takiego czegoś aby pokazywało czałe zdjecia czy tapety, tylko ikony...??? :(
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2008, 14:50:01 wysłana przez wrn21 »

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
Odp: BT Eksplorator plików...???
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 07, 2008, 23:57:49 »
Kolego nie bardzo to jasne o co pytasz ale na drugie pytanie odpowiedz już od paru tygodni na forum,jeśli chodzi o tematy w TF3D(tyle zrozumiałem) mUn BackGround4AllPages v.02,co do pierwszego pytania to...troszkę spokojniej i jaśniej please jest już pozno...  :ohreally:
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline wrn21

• 21
  • Sprzęt: MIO P560, XDA Ignito O2
Odp: BT Eksplorator plików...???
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2008, 14:35:42 »
!Novy - Kolego nie bardzo to jasne o co pytasz
......

Wydaje mi sie ze jasno to opisałem... no ale jak tak ciezko mnie zrozumieć  :shock:

1. Po wejsciu Start/Programy - Folder z ikonką BlueTooth ( bo nie mam tego folderu w ugotowanym ROM-ie ) -  folder nazywa Sie Bluetooth Explorer - jaki OMP-ack za to odpowiada ??????

2. Nie chodziło o tapety w TCHF3...tylko o to - jak wejdziemy w (przypuszczalnie)  - Eksplorator plików/Internal Storage/ Tapety( i w tym folderze mam tapety - chodzi o to ze pokazuja sie ( ikona+nazwa+rozszezenie <np. ]12345.jpg>) a ja chce zebym miał podglad od razu na wszystkie tapety w pomniejszeniu - tak jak bys wzioł na zwykłym PC w folderze "miniatury", a nie muszę otwierać kazda po kolei i przerzucać kursorem...... podobnie jest w ALBUMIE TCHF3...Ale zeby było w Eksploratorze Plików Windowsa..

Mysle ze teraz jest to zrozumiałe!  :ok:
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2008, 14:47:18 wysłana przez wrn21 »