Problem z muzyka! ;/ HTC Diamond

• 3 Odpowiedzi
  • 1575 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline rafikkkk

• **
  • 236
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD + 8GB microSD, HTC TOUCH DIAMOND
Problem z muzyka! ;/ HTC Diamond
« dnia: Sierpień 03, 2008, 19:23:40 »
Witam

Mam taki nietypowy problem, poniewaz gdy tylko wylacze wyswielacz (blokada klawiatury) pauzuje mi sie muzyka :O dzieje sie to w odtwarzaczu mp3(TF3D i w programie GSplayer (radio internetowe) jak i w zwyklum radyjq!?

Na podlaczonych sluchawkach jest okey! bez juz nie pojdzie a jestem przekonany w 99% ze  nie bylo z tym problemu! ehh... zreszta bez sensu taka funkcja iz na zapalonym wyswietlaczu ktory kompletnie nie jest potrzebny do sluchania muzyki grr moment pojdzie bateria!

Jest na to jakies lekarstwo z gory dzieki...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2008, 19:28:16 wysłana przez rafikkkk »
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest" Jan Paweł II

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
Odp: Problem z muzyka! ;/ HTC Diamond
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 03, 2008, 19:43:25 »
Niestety tak już jest w mobilnych windowsach, w psshutxp można bodajrze sam wyświetlacz wyłączyć bez usypiania całego urządzenia.
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal

*

Offline rafikkkk

• **
  • 236
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD + 8GB microSD, HTC TOUCH DIAMOND
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2008, 21:43:37 »
Niestety tak już jest w mobilnych windowsach, w psshutxp można bodajrze sam wyświetlacz wyłączyć bez usypiania całego urządzenia.

no szkoda;/ ale to w sumie bardzo malenki minus i oczywiscie dla mojej panny iz ona tak czasem lubi posuchac muzyki ale i tak sporadycznie,czesciej rzecz jasna na sluchaweczkach gdzie w tym momecie jest rewelacja!!! (po kupieniu przejsciowki np. http://www.allegro.pl/item395724025__hqgsm]adapter_stereo_3_5mm_htc_spv_mda_tytn_m650.html i podlaczeniu wlasnych sluchawek np creativy http://www.allegro.pl/item407403215_sluchawki_creative_ep_630_box_do_mp3_wwa_gw_2lata.html :D wszystkie nokie i walkmeny moga sie schowac taka jest moja opinia;) )

Ogolnie ten diamecik robi wrazenie! I tylko czekam jak wyjdzie htc touch pro i biore go natychmiast!

Tak czy inaczej bardzo dziekuje za odpowiedz i piszac tego posta chcialbym zadac jeszcze jedno pytanie bo wlasnie zaluwazylem ze wyswietlacz sam nie gasnie nie uzywajac telefonu hmmm moze cos laska po przestawiala chyba ze tez windows mobile tak ma i poprostu trzeba pamietac o blokadzie klawiatury?

to tyle pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje w imieniu swoim oraz mej wybranki ;)
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest" Jan Paweł II

*

Offline tomwol

• 49
  • Sprzęt: C IV
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 04, 2008, 08:59:53 »
[...]wlasnie zaluwazylem ze wyswietlacz sam nie gasnie nie uzywajac telefonu hmmm moze cos laska po przestawiala chyba ze tez windows mobile tak ma i poprostu trzeba pamietac o blokadzie klawiatury?[...]

start -> ustawienia -> system -> zasilanie ->  zaawansowane ->  :banan: