Witam,
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że przez ok. rok czasu nie przeglądałem forum, więc nie orientuję się w poprawkach i zmianach oprogramowania jakie były przeprowadzone w Diamondzie. No to mogę już przejść do sedna sprawy. Dziś naszła mnie ochota na zmianę romu, przeglądnąłem pare wątków z romami i wybrałem rom "Billy'ego", który jak zauważyłem jest chwalony przez wielu użytkowników i przede wszystkim mnie się spodobał. Myślałem, że uda mi się wgrać ten rom tak jak kiedyś wgrywałem swój rom (rok temu), zastosowałem się do poleceń przedstawionych w FAQ w punkcie 9. Ściągnąłem ROM 2.09.560.1 Manila1, program DiamonCustomRUU i myślałem, że wszystko pójdzie gładko... Po kliknięciu ikonki DiamonCustomRUU program w ogóle się nie uruchamia, a testowałem go zarówno na swoim komputerze (Windows 7) jak i na innym (Windows XP). Nawet zrobiłem HR, ale niestety brak jakichkolwiek skutków. Moje pytanie nasuwa się, jak wgrać ten rom poprawnie? Czy potrzebuję dograć jakieś dodatkowe oprogramowanie? Moja wersja SPL'a to 1.40.0 OliNex. Założyłem nowy wątek, bo w zupełności nie miałem pojęcia, w jakich tematach mógłbym szukać rozwiązania
Uprzejmie dziękuję za pomoc!